bob свали цената до 10.8 стотинки на минута

С това намаление рекламата на „Кольо” от утре се превръща в подвеждаща
по статията работи: Елица Елефтерова
bob свали цената до 10.8 стотинки на минута
Снимка: М-Тел

От утре bob намалява цената на минута разговор към всички национални мрежи до 10,8 стотинки. Толкова ще струват и смс-ите през bob. С тази цена, новият телеком бранд отговаря на предизвикателството на "Кольо”. С новата цена bob остава най-изгодния избор за хората, които предпочитат дългите разговори на ниска цена. С това намаление рекламата на "Кольо” от утре се превръща в подвеждаща.

По-ниската цена на bob важи не само за новите абонати, а и за всички сегашни потребители.

bob е на българския пазар от октомври миналата година, за да отговори на желанието на хората да говорят без скрити условия и обвързващи договори. Брандът предложи най-ниската цена за разговори от 12 стотинки на минута към всички национални мрежи.

Сега bob предлага още по-ниска и уникална за България цена от 10,8 стотинки на минута, която е с 10% по-ниска от досегашните 12 стотинки.

Потребителите, закупили bob стартов пакет получават 150  безплатни минути, още толкова SMS-и към всички национални мрежи, а  цената на пакета е 14,90 лева. Така всеки клиент на bob може спокойно да планира разходите си за мобилни разговори.

Желаещите да станат част от новата мобилна мрежа, могат да поръчат своя пакет на безплатен номер 0800 80 123 и да го получат от куриер на посочения от тях адрес напълно безплатно.

 реклама