X7000 е новата външна батерия от ADATA

Устройството е с капацитет 7000mAh
по статията работи: biznews.bg
X7000 е новата външна батерия от ADATA

ADATA® Technology представи своята нова външна батерия X7000 и както става ясно от името на модела, устройството е с капацитет 7000mAh. Батерията предлага стилен дизайн с избор от три цветни корпуса, а сигурността на работа е гарантирана с ителигентна електрическа верига с многостепенна защита и високоиздръжливи материали.

Функционалност и стил 
Предложената от ADATA комбинация от устойчив алуминиев корпус и частичен здрав пластмасов панел, придава на X7000 атрактивен и свеж дизайн, а потребителите могат да избират между три цвята - титаниево сиво, синьо и червено. Наличният LED индикатор информира за статуса на батерията, включително и със специално обозначаване при достигане на нисък заряд.

Бързо зареждане и висока степен на сигурност
X7000 идва с два USB изходни порта и обща мощност от 2.4A, като по данни на производителя може да зареди напълно смартфон 3 пъти и осигурява едно пълно зареждане на таблет. Електрическата верига на батерията има шестстепенна защита срещу претоварване, прегряване, високи и ниски нива на подаваното напрежение, както и в случай на късо съединение. Допълнително, за направата на корпуса е използван издръжлив и пожароустойчив поликарбонат, който е сертифициран със стандарт на устойчивост IEC 60950. 

 реклама