WU Executive Academy отпуска стипендии за Централна и Източна Европа

Стипендиите са предназначени за професионалните МВА програми
по статията работи: Петя Бързилска
WU Executive Academy отпуска стипендии за Централна и Източна Европа
Снимка: sxc.hu

WU Executive Academy към Виенския университет по икономика и бизнес отново предоставя частични стипендии за Централна и Източна Европа* ("CEE-Partial Scholarships”) за професиoналните МВА програми с различни възможности за специализация.

Като една от водещите институции, предлагащи магистърско  образование за мениджъри в Централна  и Източна Европа, WU Executive Academy си е поставила за цел да подпомогне специалистите от този регион в постигането на техните образователни и професионални цели, като предлага частични стипендии приоритетно за гражданите на Централна и Източна Европа* въз основа на постиженията им.

Стипендиите са предназначени за професионалните МВА програми в следните специализации:

  • Професионална МВА "Енергиен мениджмънт”
  • Професионална МВА "Контрол”
  • Професионална МВА "Маркетинг и продажби”
  • Професионална МВА "Предприемачество и иновации”
  • Професионална МВА "Управление на проекти и процеси”
  • Професионална МВА "Финанси”

WU Executive Academy е част от Виенския университет  по икономика и бизнес (WU) и  съчетава опита на реалния бизнес и ресурсите на най-големите бизнес университети в Европа в специализираните образователни програми за мениджъри, които предлага. WU Executive Academy е един от двата немскоезични бизнес университета, които притежават едновременно акредитациите EQUIS и AMBA, и всяка година се нарежда в международните класации за най-добрите бизнес училища в света.

Критерии  за подбор

Само студенти, отговарящи на критериите за подбор на университета, ще бъдат допуснати до кандидатстване за частичната стипендия за граждани на Централна и Източна Европа ("CEE-Partial Scholarships”). За стипендиите могат да кандидатстват граждани на страните от Централна и Източна Европа, които имат университетска степен и минимум три години стаж на мениджърска позиция. Други критерии са индивидуалното професионално развитие, мотивацията и нуждата от финансова помощ.

Процес на номиниране

Студентите  кандидатстват директно за Professional MBA при WU Executive Academy. Крайният срок за подаване на документи е 30 юни 2013 г. Специално сформирано за целта жури на WU Executive Academy след това ще номинира кандидатите за стипендия от Централна и Източна Европа, които ще бъдат поканени за персонално интервю с академичния директор.

 реклама