Vivacom стартира собствен ТВ канал

Телекомът предлага и 50% отстъпка от месечната такса за VIVACOM TV
по статията работи: Нели Минчева
Vivacom стартира собствен ТВ канал
Снимка: vivacom

VIVACOM стартира собствен телевизионен канал от началото на март тази година. VIVACOM Arena ще предлага уникална комбинация от филми и спорт и ще бъде включен безплатно към най-големия ТВ-пакет – Екстра.

За пакетите Старт и Стандарт той ще бъде предоставян като допълнителна услуга на цена от 1.90 лева месечно. Позицията, но която ще може да бъде открит VIVACOM Arena в програмата на VIVACOM TV e 30. Каналът ще излъчва тенис турнири от международните серии ATP World Tour 250, а част от филмовите топ заглавия за март са Подземен свят 2: Еволюция, Момиче за милиони, Твърде лично, Револвер и Единакът.

В допълнение до края на май пакетите на VIVACOM TV се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването. Единственото условие е клиентите вече да са потребители на някоя от услугите на телекома. За тези, които не са е предвидена 100% отстъпка от инсталационната такса.

Друга възможност, от която новите клиенти на ТВ услугата на VIVACOM могат да се възползват в същия период, е безплатен HBO & Cinemax пакет за срок от 1 месец. След този период абонаментът се прекратява автоматично, а ако клиентът желае може да го продължи на стандартна цена от 6 или 9 лв. на месец.

Основните предимства, които TV услугата предлага, са безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и монтаж до пет дни от заявяването на услугата. Другото предимство на VIVACOM TV e внимателната селекция на каналите във всеки едни от пакетите, така че дори и най-икономичният пакет да бъде достатъчно разнообразен и да покрива нуждите на всеки член от домакинството.

Цифровата телевизия на VIVACOM предоставя още EPG (Electronic Program Guide) – информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол. Телекомът предлага най-ниската месечна цена за ТВ услуга, както и 100% покритие на страната.

 реклама