Vivacom с хитова цена за таблета Motorola XOOM

Двуядреният таблет ще върви на лизинг с интернет планове Traffic Unlimited
по статията работи: Нели Минчева
Vivacom с хитова цена за таблета Motorola XOOM
Снимка: Motorola

VIVACOM излиза със специална оферта за един от най-хитовите таблети – Motorola Xoom. Телекомът предлага устройството на ексклузивната цена от 26.90 лв. на месец с планове с включен неограничен интернет трафик. Таблетът може да бъде закупен с всички мобилни планове на оператора, но най-изгодна е комбинацията с Traffic Unlimited L.

Motorola XOOM се задвижва от двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2 и има 10.1" дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела. Устройството поддържа 10 часа възпроизвеждане на 1080р видео и има HDMI порт за връзка с телевизор. То разполага още с 2МР предна камера за видеоразговори през Wi-Fi/3G/4G връзка, задна камера с резолюция 5МР, която записва и 720р видео.

Вградената памет на таблета е 32 GB, има и слот за флаш карта. Добавена е 1 GB RAM памет. Android 3.0 Honeycomb е първата официална версия на платформата на Google за таблети, с която Motorola XOOM дебютира.

Тарифните планове Traffic Unlimited от този месец се предлагат със специална оферта с двойно повече включени МВ на максимална скорост за два пъти по-ниска месечна такса през първите 3 или 6 месеца. Така Traffic Unlimited L ще дава 10 GB трафик на максимална скорост в най-добрата 3G мрежа в България само за 15 лв. на месец през промоционалния период.

 реклама