Vivacom TV разширява програмата си с безплатни HD канали

Viasat Nature HD и Viasat History HD ще зарадват клиентите на оператора броени дни преди Коледа
по статията работи: Нели Минчева
Vivacom TV разширява програмата си с безплатни HD канали
Снимка: vivacom

От 1 декември 2011 г. VIVACOM TV започва да предлага HD-телевизия. Операторът стартира с два научнопопулярни канала Viasat Nature HD и Viasat History HD, които ще зарадват зрителите броени дни преди Коледа.

Те са напълно безплатни и обещават незабравими емоции и реално изживяване за клиентите на VIVACOM TV Стандарт (или добавка +TV20 за пакетна услуга) и VIVACOM TV Екстра (или добавка +TV30 за пакетна услуга).

През следващите месеци телекомът ще продължи да допълва HD-програмата си с нови предложения.

Каналите с висока резолюция ще бъдат пуснати на една позиция – номер 100. Предвидено е Viasat Nature HD да се излъчва от 07:00 до 19:00 часа всеки ден, като зрителите ще станат реални свидетели на приключенията на ветеринари и известни личности, техните срещи с опасни хищници, домашни любимци и диви животни от цял свят.

Viasat History HD ще се излъчва от 19:00 до 07:00 часа, като програмата дава нов живот на историята с поредица от биографични филми, исторически драми и документални продукции. Зрителите ще бъдат отвеждани на различни места по света и ще бъдат  връщани назад към най-вълнуващите исторически моменти.

Разширяването на програмната схема на най-масовите пакети на VIVACOM TV е част от стратегията на компанията да предоставя максимално добри оферти за цялото семейство на минимална цена. VIVACOM TV стартира в края на септември миналата година и само за четири месеца стана вторият най-голям доставчик на сателитна телевизия в България.

В момента VIVACOM TV предлага три основни пакета, които включват над 70 канала с цифров сигнал и кристална картина.

 реклама