Vivacom TV пуска Олимпиадата в Лондон на HD

За да могат да гледат HD канали, потребителите трябва да имат HD приемник
по статията работи: Петър Чернев
Vivacom TV пуска Олимпиадата в Лондон на HD
Снимка: Булфото

Летните Олимпийски игри, които стартират този петък, ще се излъчват безплатно в HD формат по VIVACOM TV. Канал БТН1 в HD ще е достъпен без допълнително заплащане за всички абонати на TV-пакетите Стандарт и Екстра, независимо дали ползват услугата самостоятелно или като част от пакетна услуга.

Това е третото голямо спортно събитие това лято, което телевизията на телекома пуска про боно за своите клиенти след ексклузивното излъчване на финала на Шампионската лига и Европейското първенство по футбол в HD формат.

За да могат да гледат HD канали, потребителите трябва да имат HD приемник. Новите абонати на VIVACOM TV автоматично получават такъв, а за настоящите замяната на SD с HD приемник е напълно безплатна и може да се заяви във всеки магазин на VIVACOM.

До 31 август 2012 г. всички нови и настоящи клиенти на VIVACOM, които активират нова VIVACOM TV услуга, получават и 50% отстъпка от цената на пакети Standart и Extra за първата четвърт от договора си. Клиентите не заплащат първоначална инсталационна такса и за трите пакета Start, Standart и Extra на VIVACOM TV.

 реклама