Vivacom TV пуска Planeta HD

Това е третият HD канал след Viasat Nature HD и Viasat History HD
по статията работи: Нели Минчева
Vivacom TV пуска Planeta HD
Снимка: vivacom

От днес VIVACOM TV започва да предлага още един канал с HD резолюция – Planeta HD. Това е третият HD канал, включен в ТВ-услугата на оператора, след двата научнопопулярни Viasat Nature HD и Viasat History HD, пуснати в началото на декември 2011 г.

Каналите са напълно безплатни за клиентите на VIVACOM TV Стандарт (или добавка +TV20 за пакетна услуга) и VIVACOM TV Екстра (или добавка +TV30 за пакетна услуга). През следващите месеци телекомът ще продължи да допълва HD-програмата си с нови предложения.

Planeta HD ще бъде пуснат на позиция номер 76 и ще се излъчва денонощно. Така зрителите ще имат възможност да се наслаждават на музиката на любимите си изпълнители при перфектно качество на картината и по всяко време.

Разширяването на програмната схема на най-масовите пакети на VIVACOM TV е част от стратегията на компанията да предоставя максимално добри оферти за цялото семейство на минимална цена. VIVACOM TV стартира в края на септември 2010 година и само за четири месеца стана вторият най-голям доставчик на сателитна телевизия в България. В момента VIVACOM TV предлага три основни пакета, които включват над 70 канала с цифров сигнал и кристална картина.

 реклама