Vivacom TV вече с над 500 хитови филма в своята видеотека

Филмите, включени във видеотеката, се гледат директно от вкъщи, неограничено, в рамките на периода, за който са на разположение
по статията работи: Лиляна Бончева
Vivacom TV вече с над 500 хитови филма в своята видеотека
Снимка: Булфото

Над 500 хитови заглавия съдържа вече видеотеката на Vivacom TV, която потребителите на ТВ-услугата през интернет свързаност могат да гледат в домашна обстановка. Около 200 от тях са класически български хитове, а сред най-актуалните световни заглавия фигурират последната част от сагата Здрач: Зазоряване - част 1, холивудският блокбъстър Първичен код, най-новият шедьовър на Уди Алън - Полунощ в Париж, екшън-комедията БСП - Бесни Страшни Пенсии, с участието на носителката на Оскар Хелън Мирън и холивудските ветерани Брус Уилис и Морган Фриймън.

 

Филмите, включени във видеотеката, се гледат директно от вкъщи, неограничено, в рамките на периода, за който са на разположение. Те обхващат всички жанрове – комедия, анимация, екшън, драма, както и хитови филми и сериали от каталога HBO On Demand, като избрана селекция от тях се предлагат и в HD качество. Всяка седмица към колекцията от филми се добавят нови заглавия.

Над 350 заглавия, които влизат във филмовия пакет MAXI, се предоставят напълно безплатно за първите 6 месеца от договора. Стандартната цена на пакета е 5.80 лв. на месец, а на отделен филм, извън пакета, от 0.00 лв. до 2.90 лв. Промоцията е активна от началото на месеца и ще продължи до 31 октомври.

Платформата на Vivacom TV дава възможност на абонатите да записват любими предавания или да се връщат назад по програмата на каналите, за да изгледат пропуснатото от изминалата седмица предаване в удобно за тях време. Други полезни функции позволяват на потребителя да спира на пауза, да превърта предаване напред или назад, както и да създава лични профили и настройки на над 150 канала, от които повече от 25 в HD качество. В допълнение, абонатите имат достъп и до интернет приложения като YouTube и Vbox7, както и канал за филми и спорт - Vivacom Arena.

Платформата е достъпна за всички клиенти на високоскоростен интернет от Vivacom и дава възможност за включването на до четири приемника.

 реклама