VMware събра "Властелините на Кода" в своя R&D център в София

Събитието под надслов "Lords of the Code" предложи интерактивен формат с фокус върху програмирането и следващата вълна от иновации в софтуерната индустрия
по статията работи: Данаил Казаков
VMware събра "Властелините на Кода" в своя R&D център в София
Снимка: VMWare

VМware, световен лидер в областта на виртуализацията и cloud инфраструктурите, съобщи за провеждането на 5 юни на специално събитие в развойния център в София, посветено изцяло на програмирането и тенденциите в разработката на софтуер. Компанията покани за участие в ексклузивния формат талантливи разработчици, които имаха възможност да работят върху практически задачи в реална среда, да дискутират актуални технологични теми в областта на C++ и разработката на скалируеми приложения, да видят работещи решения и да чуят добри практики от водещи инженери във VMware.

Събитието стартира с презентация от страна на Борислав Борисов, Старши директор развитие и разработка на софтуер, с която бе представена VMware и стратегическата роля на развойния център в София. Участниците научиха повече за развитието на технологичната експертиза и лидерските роли на екипите от VMware Bulgaria в разработката на следващата вълна от иновации в сферата на софтуерно дефинирания център за данни (SDDC), хибридните облачни инфраструктури и решения за крайни потребители. Програмата включи демонстрации и дискусии, свързани със създаването на скалируеми приложения и идеи за разрешаването на обичайни проблеми на ниво архитектура. Друг панел даде ценни съвети за разпознаване и разрешаване на проблеми при C++ разработки и описа някои вътрешни инструменти и добри практики в компанията.

 

"Lords of the Code" предложи още парти за всички разработчици и възможност за контакти и дискусии с инженери от VMware в неформална обстановка.

 реклама