VIVACOM със специална изненада за феновете на Ботев Пловдив

Телекомът подарява калъф в цветовете на любимия футболен отбор на тези, които си купят смартфон LG Optimus L4II
по статията работи: Данаил Казаков
VIVACOM със специална изненада за феновете на Ботев Пловдив

Ексклузивно за феновете на футболен клуб "Ботев Пловдив" VIVACOM ще предлага в магазините си в Пловдив и региона смартфон, брандиран с отличителните знаци на отбора. Специално изработен калъф с емблемата и специфичните цветове на "канарчетата" ще се получава безплатно при покупката на смартфон LG Optimus L4II. Устройството разполага с 3.8" дисплей и работи с операционна система Android (Jelly Bean). Лесното сърфиране в интернет е подсигурено от процесора на Mediatek, работещ на 1 GHz, а изключително издръжливата батерия позволява дълги разговори за споделяне на футболните страсти.

В края на месец юли VIVACOM пусна специално Android приложение за феновете на Ботев Пловдив, което може да се свали от VIVA Apps. То е от полза за всеки, който търси актуална информация за отбора - последни събития, нови играчи или промени в състава. Резултатите и прогнозите за класирането лесно могат да бъдат проверени направо от смартфона.

Освен мобилното приложение, VIVACOM създаде и специална мобилна група "1912", която дава възможност на привържениците на отбора да говорят неограничено помежду си и да получават големи отстъпки при активирането на допълнителни услуги от VIVACOM. Лоялните абонати на телекома с карта VIVAClub могат да се възползват и от отстъпки в цените на билетите за домакински мачове и артикулите от фен-магазина на отбора.

Специалният смартфон LG Optimus L4II в цветовете на Ботев Пловдив може да се закупи от магазините на VIVACOM в Пловдив на цена от 1.90лв. на месец с тарифен план Net&Call L.

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК ЕАД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и www.vivacom.bg.

 реклама