VIVACOM стартира целогодишна стажантска програма

Телекомът инвестира близо 300 хиляди лева в развитието на млади хора
по статията работи: Георги Георгиев
VIVACOM стартира целогодишна стажантска програма
Снимка: vivacom

Близо 300 хиляди лева е тазгодишната инвестиция на VIVACOM в развитието на млади хора, постъпили на лятна практика в структурите на телекома. Успехът на стажантската кампания и интересът към нея накараха оператора да стартира целогодишна стажантска програма за основните дирекции в компанията.

Новата инициатива ще осигурява до 6 месеца заетост за бъдещите професионалисти през цялата година, конкурентно възнаграждение и работно време, съобразено с техните учебни ангажименти. Стажантите ще работят по приоритетни за компанията проекти и ще се учат от ключови специалисти на VIVACOM.

Операторът отвори над 80 стажантски позиции през 2013 г., за които се бориха близо 4000 души. Очаква се 25% от тях да останат на работа в компанията.

Основните предимства, с които стажът във VIVACOM се отличава, са конкурентно възнаграждение по време на целия престой, работа по индивидуален проект, резултатът от който всеки студент може да постави в автобиографията си, осигуряване на препоръки и сертификати, които да послужат пред бъдещи работодатели, както и напълно безплатни обучения в специализирани модули, които дават основни бизнес умения на бъдещите професионалисти в корпоративна среда. За тях традиционно се организира и тиймбилдинг, който позволява на практика да приложат своите ключови качества и да докажат желанието си за победа.

 реклама