VIVACOM с по-ниски цени за ТВ-пакетите си

Потребителите получават над 80 канала за цена от 15,80 лв. на месец
по статията работи: Теодора Пенева
VIVACOM с по-ниски цени за ТВ-пакетите си
Снимка: vivacom

По-ниски цени за ТВ-пакетите си започва да предлага VIVACOM от днес. От декември стандартният пакет с над 70 канала ще се предлага на цена от 12,80 лв. на месец, а за над 80 канала, потребителите на VIVACOM TV ще плащат само 15,80 лв. месечно за целия срок. Специалната оферта ще важи до края на февруари както за нови, така и за настоящи потребители.

До края на февруари включването на допълнителен ТВ-приемник също е с 50% отстъпка от месечната цена. Така цифровият сигнал за допълнителен телевизор ще струва само 2,40 лв. на месец за целия срок на договора.

Едни от най-силните  характеристики на услугата VIVACOM TV са възможностите за поставяне на пауза, превъртане напред или назад в рамките на 1 час; записване на филми и предавания, които могат да бъдат гледани по-късно, както и достъп до телевизионно съдържание от изминалата седмица. Интерактивните функции на телевизията включват също интернет приложенията YouTube, Vbox 7 и предавания от Nova, гледане на два канала на един екран, както и канали със забавяне в излъчването от 1 до 24 часа.

Основните предимства на телевизията включват още предоставянето на безплатно HD оборудване към всеки пакет и наличието на специален 24-часов канал за филми, забавление и спорт - VIVACOM Arena, който излъчва специално подбрано съдържание от висококачествени холивудски и европейски заглавия, както и ексклузивни живи предавания на тенис турнири от серията ATP 250.

 реклама