VIVACOM представя новите звезди сред флагманите на Sony - Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact

Със своя 5.2“ Full HD TRILUMINOS™ дисплей с Live Colour LED и интуитивни настройки на контраста Sony Xperia Z3 предлага неповторимо визуално изживяване и брилянтна картина
по статията работи: Данаил Казаков
VIVACOM представя новите звезди сред флагманите на Sony - Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact
Снимка: vivacom

Най-актуалните смартфони от най-висок клас на Sony за сезона вече са факт на българския пазар. От тази седмица в търговската мрежа на VIVACOM се предлагат флагманът на компанията – Xperia Z3, и компактната му версия – Xperia Z3 Compact, която отстъпва на големия си събрат единствено по размера на екрана.

Със своя 5.2" Full HD TRILUMINOS™ дисплей с Live Colour LED и интуитивни настройки на контраста Sony Xperia Z3 предлага неповторимо визуално изживяване и брилянтна картина. Пъстрите цветове на настъпващата есен ще бъдат перфектно запечатани с впечатляващата 20.7MP камера, екипирана с последните иновации и най-добрите технологии на Sony в областта на фото- и видеозаснемането, като възможността за 4К видео запис, подобрената технология SteadyShot™на Sony, която компенсира неволните трепвания на ръката, и още много други емблематични за марката функционалности.

Въпреки тънкия, лек и елегантен дизайн потребителите несъмнено могат да разчитат на безотказна мощ, бързина и лесен достъп до всички приложения благодарение на четириядрения 2.5GHz процесор, 3GB RAM, както и актуалната усъвършенствана версия на Android OS, v4.4.4 (KitKat). Xperia Z3 предлага и най-високата степен на водоустойчивост (IP 65/68) на пазара в момента, която позволява да бъде ползван без притеснения навсякъде и във всякакво време.

Xperia Z3 Compact е перфектният стилен избор за всеки, който предпочита компактен първокласен телефон за удобна работа само с една ръка. Това е единственият смартфон на пазара, който предоставя безкомпромисно изпълнение в красив компактен дизайн, тънък точно 8.6 мм, тежащ само 129 грама и размер на екрана 4.6". Създаден за хората с динамично ежедневие, той съчетава функционалностите и мощното представяне на големия си брат с удобството и изяществото на компактния размер. Любителите на силни преживявания ще останат доволни от водоустойчивия корпус и впечатляващия двудневен живот на батерията, благодарение на които смартфонът ще е до тях във всеки момент.

Двата флагмана на Sony ще се предлагат от VIVACOM най-изгодно с двугодишен договор за тарифния план Net&Call XXL съответно за 37,90 лв. на месец за Sony Xperia Z3 и 29.90 лв. на месец за Sony Xperia Z3 Compact.

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК ЕАД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и www.vivacom.bg.

 реклама