VIVACOM награждава със смартфони Huawei Acsend G6 отличниците във „Въпросник“

Мобилният оператор организира състезателна игра в безплатното приложение
по статията работи: Данаил Казаков
VIVACOM награждава със смартфони Huawei Acsend G6 отличниците във „Въпросник“
Снимка: vivacom

VIVACOM ще подготви учениците за предстоящата учебна година чрез образователна игра с награди, която стартира утре в приложението "Въпросник". Апликацията може да се свали напълно безплатно от Android портала на мобилния оператор VIVA Apps, като главната цел на надпреварата в нея ще е да провери познанията на българите за родната им страна. Всеки един от тримата участници, които съберат най-голям брой точки, ще получи като награда от телекома елегантния смартфон Huawei Acsend G6.

 

 

Играта в приложението "Въпросник" е разделена на кръгове, всеки с различен брой въпроси и с продължителност 1 минута и 20 секунди. Въпросите са свързани с българската история, география, биология, език и литература, музика, спорт, кино, телевизия, личности. При верен отговор участниците получават една точка, а при грешен – губят точка. Целта в състезанието е постигането на най-висок общ резултат, като през цялото време всеки ще може да следи собственото си представяне, както и представянето на останалите потребители, във временна класация. Играта ще продължи до 6 септември.

 

 

През януари образователното приложение "Въпросник", което цели да повиши общата култура и знания на българите за собствената им страна, спечели първото място в конкурса NewBornIdeas: Go Mobile на VIVACOM. През септември мобилният оператор ще стартира второ издание на състезанието, с което отново ще провокира създаването на приложения, полезни в ежедневието на потребителите.

 

 реклама