VIVACOM дава награди за най-активните в Европейската нощ на музеите

Посетителите на събитието ще имат безплатен достъп до над 20 постоянни и временни изложби и различни музикални и сценични изпълнения
по статията работи: Теодора Пенева
VIVACOM дава награди за най-активните в Европейската нощ на музеите
Снимка: sxc.hu

За втора поредна година VIVACOM е основен партньор на Европейската нощ на музеите, организирана от Френския културен институт. Събитието ще се проведе на 18 май в София от 18.00 ч. до 24.00 ч. Инициативата предлага безплатен достъп до над 30 постоянни и временни изложби и различни музикални и сценични изпълнения. Най-активните участници, които са посетили поне 20 от локациите в програмата, ще получат специална награда – USB. За целта е необходимо да съберат печати на специалната карта на Нощта на музеите, която може да бъде изтеглена онлайн от сайта на VIVACOM или да се вземе на хартия от VIVACOM Art Hall в Телефонната палата.

В рамките на тазгодишното издание VIVACOM Аrt Hall участва с изложбата "Нови гледни точки в китайското съвременно изкуство", част от международния фестивал Sofia Contemporary. Това е първата световно значима, пътуваща експозиция на китайско съвременно изкуство в Източна Европа, която ще остане в София до 28 май и след това ще обиколи Европа.

VIVACOM традиционно подкрепя стойностни културни инициативи, сред които е и Нощта на музеите в Пловдив.

 реклама