VIVACOM TV и MTV подаряват двоен билет за най-впечатляващото музикално шоу

Музикалните отличия ще бъдат връчени на 9 ноември в Глазгоу, Шотландия
по статията работи: Десислава Маданска
VIVACOM TV и MTV подаряват двоен билет за най-впечатляващото музикално шоу
Снимка: vivacom

VIVACOM TV подарява двоен билет за най-дългоочакваните музикални награди в Европа – МTV European Music Awards 2014. В грандиозното шоу участие ще вземат цяла плеяда от знаменитости, сред които Ед Ширийн, Ариана Гранде и много други, а водеща ще бъде Ники Минаж.

Кампанията се реализира в партньорство с MTV. Всеки, който се регистрира и отговори правилно на зададения въпрос в специално разработеното приложение на Facebook страницата на VIVACOM и има навършени 18 години, ще има възможността да се бори за атрактивната награда. Двойният билет ще осигури на притежателите си една уникална вечер сред най-големите звезди на шоу бизнеса. В допълнение към уникалното преживяване, победителят ще получи самолетни билети за двама, както и нощувка със закуска в 4-звезден хотел в центъра на шотландския град.

Още 20 късметлии, изтеглени на случаен принцип, ще получат тениска с логото на VIVACOM TV и организаторът на светското събитие – MTV.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. Повече подробности за условията на играта могат да бъдат намерени тук.

 реклама