VIVACOM TV дава два безплатни месеца НВО & Cinemax и 50% отстъпка от месечната такса

Промоцията се отнася за летните месеци
по статията работи: Теодора Пенева
VIVACOM TV дава два безплатни месеца НВО & Cinemax и 50% отстъпка от месечната такса
Снимка: vivacom

Четири месеца HBO и HBO & Cinemax за цената на два получават всички настоящи и бъдещи клиенти на VIVACOM TV, които решат да включат филмовите канали към настоящата телевизионна услуга през летните месеци. Специалната лятна оферта дава два месеца бонус без заплащане. След този период потребителите могат да продължат да ползват услугата на стандартна цена от 6 или 9 лв. на месец.

В допълнение, до края на юни всички клиенти на VIVACOM, които активират нова телевизионна услуга, получават и 50% отстъпка от месечната такса. Промоцията е валидна за първите 3 или 6 месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и важи за пакетите Стандарт и Екстра. В рамките на посочения период новите абонати на всички пакети ще получат също безплатна инсталация и оборудване.

Припомняме, че от началото на юни VIVACOM започна да предлага нови интерактивни функции на телевизионната си услуга, които поставят контрола над ТВ програмите в ръцете на потребителя, без да променят крайната цена на продукта. С въвеждането на новата IPTV платформа абонатите вече могат да записват предавания от телевизионните канали, да спират на пауза, да превъртат, да гледат пропуснати предавания от изминалата седмица, да правят лични профили и настройки на над 150 канала, от които над 25 в HD резолюция. В допълнение абонатите имат свободен достъп до интернет съдържание от сайтовете YouTube и Vbox7, канал за филми и спорт VIVACOM Arena, както и видеотека с над 300 заглавия.

 реклама