VIVA Free дава пет пъти повече мобилен интернет на максимална скорост

Потребителите получават 250 МВ в мрежата с най-добро покритие у нас срещу 3.90 лв. на месец
по статията работи: Петя Бързилска
VIVA Free дава пет пъти повече мобилен интернет на максимална скорост
Снимка: sxc.hu

VIVACOM пуска пет пъти повече мобилен интернет на максимална скорост за потребителите на тарифата VIVA Free, които изберат да създадат план по свой вкус с двугодишен договор. Гъвкавата тарифа на телекома, която позволява на потребителя да създава сам своя план, увеличава най-малкия си пакет за неограничен достъп до интернет от 50 на 250 МВ. Така само срещу 3.90 лв. на месец потребителите получават пет пъти повече мегабайти на максимална скорост в мрежата с най-добро покритие у нас.

VIVA Free е създаден така, че клиентът сам дефинира параметрите на своята тарифа и избира какво да включи в нея, без да се налага да плаща за включени минути, трафик или кратки съобщения, които не използва. Той може да избира между добавки (т.нар. "плюсове") с включени минути в мрежата на VIVACOM, във всички национални мобилни мрежи, към международни оператори. Предлагат се още плюсове за неограничен мобилен интернет и SMS-и. Допълнителните пакети, които могат да се комбинират, са на цени между 3.90 и 9.90 лв., в зависимост от включеното количество услуги. Единственото изискване е потребителят да активира минимум два плюса, като може да добавя и премахва услуги всеки месец според своите текущи нужди.

В момента освен пет  пъти повече интернет на максимална скорост, потребителите могат да заявяват и двойно повече минути към всички национални оператори срещу 5.90 и 9.90 лв. на месец. 

 реклама