UniCredit Bulbank оглави класацията за банки в България на SEE TOP 100

Финансовата институция получава и признание за най-търсени и най-често цитирани банкови мениджъри в медиите
по статията работи: Нели Минчева
UniCredit Bulbank оглави класацията за банки в България на SEE TOP 100
Снимка: UniCredit Bulbank

UniCredit Bulbank получи приза за банка номер едно в България, в класацията SEE TOP 100 за най-големите нефинансови компании, банки и застрахователи в Югоизточна Европа.

Класацията се прави за четвърти път от международната информационна агенция SeeNews, (www.seenews.com) в стратегическо партньорство с водещата консултантска компания AT Kearney.

Наградата беше връчена на главния оперативен директор на банката, Андреа Казини, от министъра на околната среда и водите Нона Караджова.

"UniCredit Bulbank запазва водещите си позиции на пазара и това е оценка на дългосрочното ни партньорство с клиентите. Най-важното за нас е не големината, а удовлетвореността на клиентите. Но в трудните икономически времена да си голям също е предимство, защото носи икономии от мащаба, допълнителна сигурност и стабилност.”

За първи път SEE TOP 100 има българско издание, което се фокусира и върху представянето на бизнеса в България, включително енергийния, в конкуренция с останалите държави в региона.

UniCredit Bulbank е и с най-добро представяне в медиите

В допълнение към приза, UniCredit Bulbank получава и признание за най-търсени и най-често цитирани банкови мениджъри в медиите. Според анализа на изданието, личното присъствие на уважавани банкери и експерти в медиите, в резултат на участие в телевизионни и радиопредавания, прес съобщения, пресконференции, интервюта, участия в бизнес конференции и т.н., има много положително влияние върху имиджа на финансовите институции.

Откритата, коректна и навременна комуникация с медиите отрежда на главния изпълнителен директор на UniCredit Bulbank, Левон Хампарцумян, мястото на най-цитирания в медиите топ мениджър на банка. В допълнение главният икономист на банката, Кристофор Павлов, е най-цитираният банков икономист.

 реклама