Ultra HD портфолиото от дигитални информационни дисплеи на LG ще бъде акцент на ISE 2014  3

С разнообразната си гама от дисплеи за търговски вериги и смарт телевизори за хотели, LG затвърждава статуса си на лидер в индустрията с дисплеи за бизнеса
по статията работи: Данаил Казаков
Ultra HD портфолиото от дигитални информационни дисплеи на LG ще бъде акцент на ISE 2014

LG Electronics (LG) ще покаже внушителна гама от дисплеи за бизнеса (B2B) по време на изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2014, което ще се проведе в Амстердам, Холандия от 4 до 6 февруари. ISE 2014 е най-големият търговски панаир от този вид в света, който събира на едно място новостите в интегрираните решения включително дигитални информационни дисплеи, аудио системи и оборудване за обработка на изображения. По време на изложението компанията ще покаже най-новите си продукти включително ULTRA HD табла, видео стена с най-тънката рамка в света и смарт телевизор за хотели с новия webOS интерфейс.

"ISE е перфектният форум, на който LG може да покаже иновативните си технологични предложения,” каза Ки-ван Ким, изпълнителен вицепрезидент на дивизията за международни продажби и маркетинг на LG Home Entertainment. Нашето богато портфолио, представено на ISE, съчетава няколко дисплей технологии от ново поколение. Пазарът на дисплеи за търговски вериги расте много бързо и ние ще работим за увеличаване на пазарния си дял в Европа и целия свят."

Широкоекранни ULTRA HD дигитални табла

Идеални за пространства за пазаруване, огромните 105-инчови търговски дисплеи на LG могат да възпроизвеждат с изключително качество изображения на хора и продукти в реален размер. Най-новият модел на LG е с четири пъти по-голяма резолюция от един Full HD дисплей и гарантира ясни изображения с невероятно ниво на детайл. Екранът с аспектно съотношение 21:9 е перфектен за показване на всякакъв тип съдържание, давайки на клиентите едно голямо пространство, за да изразят свободно посланието на марката си. 105-инчовият ULTRA HD дисплей на LG предлага и инсталационна гъвкавост, която всички клиенти желаят — той може да бъде монтиран за вертикална или хоризантална ориентация на изображението.

98-инчовото ULTRA HD дигитално табло предоставя преимуществата на ULTRA HD (3840 x 2160) резолюцията в аспектно съотношение 16:9. Оборудвани с вградени декодери, 105-инчовият и 98-инчовият дисплей могат да декодират H.264 и HEVC H.265 сигнали при 30p или 60p, което дава възможност на клиентите да представят съдържание с най-високо визуално качество на аудиторията си.

84-инчовият ULTRA HD multi-touch модел на компанията е страхотно интерактивно решение за информационен дисплей, който има високо чувствителен 10-точков тъч скрийн. Този модел може да се използва по много различни начини: като карта на обществени места, образователна платформа в училища и музеи или като инструмент за продажби в магазини. 84-инчовият дисплей на LG има защитен филм срещу петна, който минимизира отпечатъците от пръсти и размазванията, за да може изображенията на екрана да са кристално ясни.

Видео стена

Видео стената на LG със сигурност ще предизвика вниманието на всеки посетител на изложението с ширината на рамката си от само 3,5 мм. Гигантският дисплей ще хипнотизира големи публики, независимо дали предава повторения на важни моменти по време на спортни събития или показва картина на живо от концерти. Патентованият софтуер на LG SuperSign включва автоматична калибрация и функции за редакция, които могат да бъдат приложени за разнообразни конфигурации на екрана. SuperSign гарантира, че съдържанието се представя по безупречен начин по цялото протежение на тази внушителна мулти-екранна система.

LG интерактивна дъска

Насочена към модната индустрия и сектора за продажби, the 55-инчовата Full HD интерактивна дъска на LG функционира като огледало и висококачествен тъч скрийн дисплей. Тя предоставя на клиентите и две различни приложения: Virtual Fitting и Home Board. Virtual Fitting използва тъч скрийн сензора на устройството и сензора за близост, за да може да взаимодейства интелигентно с клиентите и околната среда. Посетителите на магазини могат да възпроизведат изображение на себе си при 360 градуса, за да "пробват" виртуално дрехи и аксесоари без да им се налага да влизат в пробната.

Приложението Home Board дава възможност на клиентите да покажат разнообразни видове съдържание на интерактивната дъска, включително снимки, новини и прогноза за времето. В една хотелска стая дъската на LG може да служи като огледало, както и като източник на информация и хотелски оферти. Този дисплей за търговски цели на LG поддържа дори и Интернет телефония.

Прозрачен дисплей

47-инчовият Full HD прозрачен дисплей на LG е новаторски продукт, предназначен за търговския сектор. По време на ISE 2014 LG ще демонстрира как подобрения прозрачен екран може да добави ново измерение към маркетинга в магазина. Докато показва интерактивно рекламно съдържание, като например лайфстайл изображения, описания на функции и примери за употреба, този дисплей се слива със заобикалящата среда и реалните продукти, които рекламира.

Смарт телевизор за хотели

LG Hotel TV предоставя множество интерактивни опции, които увеличават стойността на хотелските услуги и създават по-голямо удобство на гостите. С лесно управление и интерфейс, който може да се персонализира, най-новите модели хотелски телевизори на LG използват webOS и смарт решението Pro:Centric, като така гарантира най-доброто изживяване на гостите на хотела и управителите му.

Комбинацията от webOS и интуитивното дистанционно на LG Magic Remote позволяват на гостите лесно да разглеждат и избират най-забавното за тях съдържание, да се информират какво се случва в града и да се възползват от специални промоции. Pro:Centric е цялостен инструмент за управление, който прави процеса по настройка лесен, преодставя полезни фунцкии за контрол и позволява на телевизорите LG Hotel да бъдат свързани със сървъри за безпроблемен достъп до VoD съдържание, хотелска информация и инфоормация за програмата на каналите.

Платформата на LG може да бъде настроена спрямо нуждите на всеки клиент чрез новия шаблон на интерфейса и търговската версия на Smart Home. Освен това, системата за отдалечено управление (RMS) позволява на ИТ персонала на хотела да наблюдава, контролира и обновява отделни телевизори от една централна локация.

В допълнение, SmartShare позволява на гостите да свързват личните си устройства към LG Hotel TV чрез MHL, Miracast или WiDi връзка, за показване на допълнително съдържание на втория екран. Най-новите дисплей решения на LG за хотелската индустрия не само са по-удобни, но и по-надеждни. Функцията

History Auto Delete осигурява на гостите спокойствие, като автоматично изтрива информация за гледаните канали, когато телевизора е изключен.

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

Относно LG Electronics Home Entertainment Company

Компанията LG Electronics Home Entertainment е глобален играч в областта на телевизорите, мониторите, дисплеите, аудио видео системите, персоналните компютри и системите за сигурност. Компанията непрекъснато завладява нови територии с изобретението на устройства с много функции и стилен дизайн, които посрещат нуждите на потребителите в световен мащаб. LG има за цел да подобри живота на потребителите посредством новаторските си продукти за домашно забавление като OLED TV, 4к Ultra HD TV и CINEMA 3D Smart телевизори с новата webOS платформа. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

 реклама