Toshiba разширява своето портфолио от таблети с представянето на АТ300SE  3

Новият 25.7-сантиметров (10.1”) AndroidTM таблет AT300SE е идеален за тези, които ползват таблет всекидневно
по статията работи: Елица Елефтерова
Toshiba разширява своето портфолио от таблети с представянето на АТ300SE
Снимка: Toshiba

Днес Toshiba Europe GmbH представи най-новия модел в своето разширяващо се портфолио от таблети: AT300SE. Този 25.7-сантиметров (10.1”) Android™ таблет е отличен избор за всички, които искат да ползват най-популярните възможности на един таблет, без да плащат за скъпи добавки. Благодарение на бързия си NVIDIA® Tegra® 3 процесор и дисплея с формат 16:10 с широк зрителен ъгъл, таблетът AT300SE отговаря на най-важните изисквания, които потребителите имат към един добър таблет – от безпроблемно гледане на видео и сърфиране в мрежата до удобно четене на електронни книги и игра на игри в движение. Новият таблет Toshiba AT300SE ще бъде наличен в Европа през четвъртото тримесечие на 2012 г.

Тънък и лек, стилен и здрав

Създадена на базата на качеството на успешния таблет Toshiba AT300, новата SE версия е предназначена за всички, които искат на изгодна цена да ползват ежедневно добър таблет. AT300SE е удобен за носене навсякъде. С дебелина от едва 10.5 милиметра и тегло от само 625 грама, той е тънък и лек почти колкото най-новите и най-добри таблети на Toshiba. Освен това, стилният му дизайн в сребристо метално тяло придава на таблета наистина добър външен вид, докато релефното покритие на задната част дава стабилно усещане в ръката. Създаден за интензивна употреба у дома и в движение, AT300SE осигурява впечатляващите до 10 часа живот на батерията*.

Изобилие от приложения

Таблетът Toshiba AT300SE е базиран на Android 4.1, Jelly Bean – най-новата Android платформа, оптимизирана за таблети. Видео, музика и снимки в много различни формати могат да се отварят и разглеждат моментално. Бърз и лесен достъп до Toshiba Places позволява на потребителите да персонализират развлеченията си с помощта на множество видео портали, новинарски услуги и доставчици на видео и телевизионно съдържание при поискване, а след това да обменят предпочитания и мнения с приятели. Тази свързана платформа, базирана в облака, е предварително инсталирана на таблета и позволява на потребителите да се забавляват с любимо дигитално съдържание от телевизор, компютър или таблет. Същевременно потребителите имат директен достъп до над 700 000 приложения и игри през Google Play™. За бързо офлайн забавление с персоналните мултимедийни библиотеки със съдържание, новият таблет на Toshiba е снабден с допълнителен външен HDD капацитет за съхранение чрез micro-USB порт, слот за microSD™ карта с поддръжка на SDHC/SDXC до 64GB и Bluetooth® 3.0.

Избор за потребителите

"Ние в Toshiba сме щастливи да отговорим на изискванията на нарастващия брой потребители на таблети с нов модел, който очакваме да се хареса на мнозина заради комбинацията от изгодна цена и чудесни възможности,” заяви Анди Бейс, вицепрезидент DS Company в Toshiba Europe. "С новия таблет Toshiba AT300SE вече можем да предложим алтернатива на висококачествения таблет Toshiba AT300 в същата популярна 10.1” категория. За тези, които предпочитат по-малък таблет с джобен размер, ние предлагаме надеждния 19.6-сантиметров (7.7”) модел Toshiba AT270. А като "най-доброто от двата свята” наскоро представихме Toshiba Satellite U920t, който обединява голям 31.8-сантиметров (12.5”) екран на таблет с мощен и удобен Ultrabook™ лаптоп с Windows 8 в общо тяло”.

 реклама