Toshiba Europe обявява навлизането си на пазара на професионални дисплеи по време на ISE 2014

Присъствието на компанията по време на ISE 2014 бележи навлизането на Toshiba Europe на професионалния AV пазар
по статията работи: Данаил Казаков
Toshiba Europe обявява навлизането си на пазара на професионални дисплеи по време на ISE 2014

Toshiba Europe GmbH ще дебютира официално на пазара на дисплеи чрез участие в тазгодишното издание на изложението Integrated Systems Europe (ISE) в Амстердам, което ще се проведе в периода 04-06 февруари 2014 година. За първи път компанията ще представи в рамките на международното търговско шоу своите нови решения, насочени към бизнеса с професионални AV и електронни системи.

Toshiba означава бизнес

Присъствието на компанията по време на ISE 2014 бележи навлизането на Toshiba Europe на професионалния AV пазар. Компанията може да се похвали с богато наследство в тази област в други региони, включително Япония, което датира още от 90-те години на миналия век. Експанзията в този бизнес сегмент стартира от Великобритания, Франция и Германия и ще продължи в други европейски страни през 2014 година. Комбинирането на технологиите и натрупания опит, които компанията има на потребителския пазар, с индивидуални решения, които да предложи на професионалния сегмент като целодневна употреба, удължени гаранции и специално ориентирани към изискванията на конкретния бизнес режими на работа, дават всички основания Toshiba да се превърне в силен играч на този растящ пазар.

Toshiba ще навлезе с широка гама продукти, таргетирани към разнообразие от нужди и изисквания в сектори като образование, хотелиерство, здравеопазване, транспорт, търговия, отдих и туризъм. Решенията към момента включват професионални означителни дисплеи и OPS свързаност, предназначени за целодневна реклама, излъчвана на по-малки телевизионни екрани, както и Ultra HD модели.

Появата на Ultra HD технологията, при която Toshiba се явява пионер на потребителския пазар и интернет свързаността, са два от примерите, при които експертизата може да се трансформира по отношение на съществуващи сфери на бизнеса. С четири пъти по-висока резолюция от Full HD, Ultra HD качеството е удачно за приложение в сектори като търговия на дребно, дизайн и архитектура. В допълнение с по-богатите възможности за свързване на съвременните дисплеи се предоставя повече гъвкавост при употребата в различни бизнес приложения, без значение дали става въпрос за предоставяне на по-богато съдържание или контролиране на набор от дисплеи от една единствена точка.

Какво да очакваме по време на ISE 2014

По време на ISE 2014 Toshiba ще представи на посетителите в зала 8-H240 различни продукти и решения, насочени към бизнес сектора и ще демонстрира концепции, свързани с нов поглед върху начина, по който те могат да бъдат имплементирани в бъдеще.

Обобщение на продуктите, които ще бъдат представени:

  • Телевизори за хотелиерския бизнес – интегриран "хотелиерски режим" и размери на екрана до 102 см (40”)
  • Означителни телевизори – вграден означителен дисплей с размери до 126 см (50”)
  • Професионални означителни монитори – монитори, предназначени за денонощна употреба (24/7) с размери до 178 см (70”)
  • Умни означителни системи за управление – свързани решения за управление от една единствена точка
  • Ultra HD телевизори – 4K резолюция на дисплея с размери до 213 см (84”)
  • Тъчскрийн дисплеи – 6-точкови оптични тъчскрийн панели с размери до 178 см (70”)

За Toshiba

Toshiba е водещ световен производител на технологии от различно естество, доставчик на решения и търговец на усъвършенствани електронни устройства и електрически продукти и системи.

Toshiba Group внася иновация и въображение в широк кръг бизнес направления: дигитални продукти, включително LCD телевизори, ноутбук компютри, ритейл решения и многофункционални печатащи устройства; електронни устройства, включително полупроводници, продукти за съхранение и материали; индустриални системи и системи от обществената инфраструктура, включително системи за производство на енергия, интелигентни обществени решения, медицински системи, ескалатори и асансьори, както и домакински електроуреди.

Toshiba е основана през 1875 г. и днес обединява глобална мрежа от над 590 консолидирани компании с 206 000 служители по цял свят с годишни продажби от над 5,8 трилиона японски йени (61 милиарда щатски долара). За повече информация посетете уебсайта на Toshiba: www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Europe GmbH с централен офис в Нойс, Германия е изцяло подразделение на Toshiba Corporation, Токио.

 реклама