Summer Cart предлага промоционално безплатна онлайн реклама в най-значимите рекламни мрежи

Промоцията е валидна до края на този месец
по статията работи: Теодора Пенева
Summer Cart предлага промоционално безплатна онлайн реклама в най-значимите рекламни мрежи
Снимка: Summer Cart

Най-популярната платформа за електронни магазини у нас Summer Cart обяви промоционална кампания, в рамките на която ще предостави на всички свои настоящи и нови клиенти безплатна онлайн реклама на стойност 200 лв., както и 10% от цената на онлайн платформата. В рамките на промоцията клиентите ще получат реклама на своите онлайн магазини в някои от най-популярните онлайн рекламни мрежи, включително Google AdWords, AdWise, Etarget и EasyAds*. Партньорствата, изградени от Summer Cart с всички тях, гарантират на клиентите на платформата уникален микс от рекламни възможности, позволяващи дори провеждането на една малка маркетингова кампания. Промоцията е в сила до 30 юни 2013 г., включително.

"Още със създаването на Summer Cart ние си поставихме за цел, да либерализираме онлайн търговията в България, позволявайки на всеки желаещ да стане интернет предприемач. В момента стартирането на онлайн магазин струва 20 лв. на месец или 295 лв. еднократно, но това не премахва нуждата от инвестиции в маркетинг и логистика. Затова екипът ни се стреми да отговори на тези необходимости на нашите клиенти, интегрирайки системата с най-популярните куриерски компании у нас и улеснявайки максимално процеса на поръчка. Настоящата ни промоция, включваща безплатна онлайн реклама във водещите онлайн мрежи е част от дългосрочните ни усилия, да предложим на нашите клиенти цялостно решение и да им дадем всичко, от което има нужда един онлайн предприемач" - заяви Георги Мирчев, изпълнителен директор на софтуерната компания Mirchev Ideas, която е създател на Summer Cart.

За нови клиенти промоцията включва 10% отстъпка от пакетите Plus, Pro и International на Summer Cart, в комбинация с безплатни ваучери за реклама на стойност 200 лева. Настоящите клиенти пък получават безплатни ваучери за реклама на същата стойност, в комбинация с 10% отстъпка при подновяване на месечни или годишни абонаменти.

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма  с портфолио от над 1500 бизнес  решения, разработени за предприемачи  и корпоративни клиенти от  цял свят. Компанията е разработчик  на първия български завършен  продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и In Time, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки.

* - Google AdWords, AdWise, Etarget и EasyAds са търговски марки на съответните уважавани от нас компании

 реклама