Sony Mobile Communications демонстрира свързани забавления на Световния мобилен конгрес

Представени бяха и нови смартфони Xperia от Sony – Xperia P и Xperia U
по статията работи: Нели Минчева
Sony Mobile Communications демонстрира свързани забавления на Световния мобилен конгрес
Снимка: Sony

Вече официално част от Sony Corporation, Sony Mobile Communications ще демонстрира своите свързани забавления пред оператори и потребители по време на първото си представяне в рамките на най-мащабното събитие за мобилната индустрия в света – Световния мобилен конгрес.

На щанда на Sony Mobile Communications в зала 6 (щанд 6E01) гостите ще могат да изпитат лично как Sony дава възможност на потребителите да се наслаждават на свързани забавления на екраните на своя смартфон, телевизор, лаптоп и таблет.

Берт Нордберг, президент и главен изпълнителен директор на Sony Mobile Communications заяви: "Сега, като част от групата на Sony, ние сме дори в по-силна позиция да предлагаме свързани забавления на потребителите по цял свят и това да става дори още по-бързо от преди. Единствено Sony може да събере електрониката, мрежовите услуги, свързаните устройства и съдържанието на едно място, а смартфоните Xperia са ключов елемент, за да можем да се наслаждаваме на забавленията в този свързан свят.”

По време на представянията Sony Mobile Communications ще демонстрира и новата серия Xperia NXT™– следващо поколение смартфони от Sony, включваща флагмана Xperia S и новите попълнения Xperia P и Xperia U. Тези нови смартфони Xperia съчетават изключителен дизайн и най-добрите технологии за забавления с мощни възможности за работа, каквито потребителите очакват от продукт с марката Sony. Серията Xperia NXT предоставя и достъп до Sony Entertainment Network*, предлагаща богато и всеобхватно съдържание и услуги наред с ненадминати възможности за забавления и за споделяне на съдържание на множество устройства.

*Услугите на Sony Entertainment Network не са налични във всички региони. За повече информация посетете www.sonyentertainmentnetwork.com.

"Sony” и "Sony Entertainment Network” са запазени марки или регистрирани търговски марки на Sony Corporation. Всички други запазени марки ли регистрирани търговски марки са собственост на съответните им държатели.

За Sony Mobile Communications

Sony Mobile Communications е подразделение на базираната в Токио Sony Corporation – глобален лидер и новатор в областта на аудио, видео, игри, комуникации, ключови устройства и ИТ продукти както за потребителските, така и за професионалните пазари. Чрез портфолиото си от смартфони Xperia™, Sony Mobile Communications предоставя на потребителите най-добрите Sony технологии, висококачествени съдържание и услуги, както и лесни възможности за връзка със света от свързани забавления на Sony. За повече информация посетете: www.sonymobile.com

 реклама