Societe Generale Експресбанк с нов спестовен продукт

Чрез гъвкавото предложение на банката клиентите спестяват редовно според възможностите си всеки месец
по статията работи: Елица Елефтерова
Societe Generale Експресбанк с нов спестовен продукт
Снимка: sxc.hu

Нов банков продукт, позволяващ на потребителите да спестяват автоматично във всеки един момент, представи Societe Generale Експресбанк. "Самоспестовна сметка” е новото гъвкаво предложение на банката, чрез което клиентите определят сами сумата,  която желаят да внасят всеки месец. Те имат възможност да изберат най-подходящия вариант според нуждите и желанията си.

Едната опция е автоматичен превод на точна фиксирана от клиента сума, а другата -  автоматичен превод над определен остатък: предварително зададена сума,  която винаги да остава по разплащателната сметка на клиента, а средствата над нея се превеждат директно по неговата "Самоспестовна сметка”. Клиентите могат да променят първоначално зададения размер на сумата за автоматичен превод или на тази, която да остава по разплащателната сметка.

От банката поясняват, че продуктът е с нарастващ лихвен процент в зависимост от наличността по сметката. Едно от основните предимства на новия продукт на Societe Generale  Експресбанк е липсата на ограничения за довнасяне, теглене, преводи, като всички операции се извръшват по стандартната тарифа, валидна за всички останали сметки.

"Създадохме този продукт с идеята да удовлетворим необходимостта на клиентите ни да спестяват редовно без усилия с по-малки или по-големи суми, като същевременно им гарантираме по-висока доходност и свободен достъп до сметката, сподели Анна Коеджикова, Мениджър състоятелни клиенти и спестовни продукти.

"Самоспестовната сметка е най- гъвкавият ни спестовен продукт, напълно достъпна през всички канали, включително BankOn Web (нашето Интернет банкиране), като в същото време предлага по-висока доходност от обикновената спестовна сметка”, допълни Анна Коеджикова.

За откриването на "Самоспестовна сметка” е необходимо клиентите да имат разплащателна сметка в Societe Generale Експребанк, както и да се абонират за автоматичен превод, чрез който да захранват своята спестовна сметка.  

 реклама