Societe Generale Експресбанк подкрепя малкия и средния бизнес със специални финансови решения

Бизнес кредити Партньор осигуряват 7% фиксирана лихва в лева и евро
по статията работи: Ралица Стоянова
Societe Generale Експресбанк подкрепя малкия и средния бизнес със специални финансови решения
Снимка: Societe Generale

Societe Generale Експресбанк стартира специални условия по програма Партньор, насочена към малкия и среден бизнес в България. Банката осигурява нисък фиксиран лихвен процент в евро и лева от 7%, както и промоционална годишна такса за управление на целия период на кредита от 0.5%. Финансирането, осигурено с подкрепата на Българската Банка за Развитие, може да бъде ползвано за инвестиционни цели или за кредит за оборотни средства.

"В момента много от малките фирми в страната имат нужда от подкрепа на своите планове и идеи, както и от предвидимост и прозрачност по отношение на лихвените условия. Кредит Партньор предлага това, от което компаниите имат най-голяма нужда сега: стабилност и предсказуемост в тази трудна икономическа ситуация”, каза Калина Кисьова, началник отдел "Малък бизнес” в Societe Generale Експресбанк.

Тя сподели, че освен лесна процедура за кандидатстване без предоставяне на бизнес план, Програма Партньор предоставя възможност на своите клиенти да ползват застраховка "Живот”, която покрива размера на кредита и осигурява допълнителна сигурност на бизнеса.

Промоцията по кредит Партньор е валидна до 30 юни 2012 г. Желаещите да ползват услугите на банката могат да разчитат на професионален финансов съвет от страна на експертите на Societe Generale Експресбанк във всеки един от 150-те офиса на банката в цялата страна.

 

 реклама