Societe Generale Експресбанк откри нов офис в Плевен

Инвестицията от 3 млн. лева е най-голямата в града в последните години
по статията работи: Ралица Стоянова
Societe Generale Експресбанк откри нов офис в Плевен
Снимка: Societe Generale

Societe Generale Експресбанк откри на официална церемония в Плевен новия си регионален офис на Централния площад - Възраждане 1. Сградата, в която преди години се е помещавал Партийния дом и киносалон, е напълно преустроена и обновена и е най-голямата частна инвестиция в града за последните няколко години. 

 На събитието присъстваха Министъра на Регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, Министъра на Външните работи Николай Младенов, Министъра по управление на средствата по Европейския съюз Томислав Дончев, представители на местната власт и бизнеса. Събитието съвпадна с официалния празник на гр. Плевен и изнесеното заседание на правителството на република България.

 "Societe Generale Експресбанк инвестира над 3 млн. лева в покупка и реконструкция на помещението, което превръща вложението в най-голямата инвестиция в града за последните няколко години. От името на всички благодаря на Областна управа и община Плевен за съдействието и съвместното сътрудничество”, заяви Филип Лот, главен изпълнителен директор на банката.

 "Радваме се, че точно за деня на Плевен, ще зарадваме нашите съграждани с мултифункционален офис, които предлага модерен интериор, удобства и системи за сигурност”, каза Диан Йотов, регионален директор на банката за група Плевен, отговарящ за регионите на Плевен, Севлиево, Горна Оряховица и Враца. Той сподели, че в реконструкцията са ангажирани няколко компании от града и региона. "Макар и в трудни времена, продължаваме да разрастваме своя бизнес и да работим за нашите клиенти, като се стараем да им предложим най-добрите възможни финансови решения и да отговорим по най-добрия начин на техните нужди”, добави г-н Йотов.

 Реконструкцията и подобренията на сградата и пространството пред нея на площада включват цялостна подмяна на интериора, подмяна на дограма и топлоизолация, подмяна на всички инсталации, осигуряване на възможност за обслужване на хора в неравностойно положение; подмяна на компрометирана настилка, оформяне на площадки за отдих и обществени мероприятия.

 Новият офис ще предлага специални промоции за корпоративни и индивидуални клиенти, които ще важат до началото на месец юли. Сред тях са 25% намаление на таксата за отпускане на потребителски кредит Експресо, 50% отстъпка от таксата за отпускане на нецелеви ипотечен кредит и жилищен кредит, отпадане на таксата за първата година за карти Мaestro и Visa Electron, 50% намаление на таксата за първата година за карти VPAY и MasterCard и безплатно откриване на разплащателна сметка за корпоративни клиенти.

 

 реклама