Skiller с ново хоби

В персоналния си профил в социалната мрежа, изпълнителят публикува комикс, съставен от фотоси, заснети лично от него
по статията работи: Елица Елефтерова
Skiller с ново хоби

Световният бийт-бокс шампион Skiller изненада последователите си във Facebook с ново хоби. В персоналния си профил в социалната мрежа, изпълнителят публикува комикс, съставен от фотоси, заснети лично от него. Трите снимки, допълнени от забавни текстове,разказват щурото начало на една необичайна лятна история за горещо лято и гореща среща.

С този комикс любимецът на всички музикални фенове ще участва за голямата награда – пътуване до Сингапур, Тайланд и Малайзия. Това е наградата за първо място, осигурена от организаторите на фотоконкурса "Започни нещо различно и сподели история” – Coca-Cola и Nestea.

Skiller призна, че се надява именно той да бъде щастливецът, който ще замине на пътуване до екзотичните страни. Бийт-бокс шампионът коментира, че наградите за 2-ро и 3-то място звучат доста привлекателно - Canon EOS 1100D и Holga lomographycamera.

Очаква се конкурсът да вдъхнови още много участници, които да споделят свои снимки до 2 септември, след което ще станат ясни победителите, грабнали големите награди.
Професионално жури от дизайнери и фотографи ще оценява комиксите.

Те ще трябва да изберат 25 печеливши фотоси. Журито обясни, че се надява голямата награда да бъде спечелена от креативен човек, който обича да пътува и ще оцени екзотиката и красотата на тези страни.

25 печеливши комикса ще трябва да изберат и феновете на Coca-Cola и Nestea. Те ще имат право да гласуват във Facebook за снимките, които са ги грабнали най-много.

Трите големи награди ще бъдат връчени на 17 септември, на откриването на изложбата в Сердика център.

 реклама