Seom започва корпоративни обучения по интернет реклама в София

Фирмените курсове ще стартират през април
по статията работи: Петя Бързилска
Seom започва корпоративни обучения по интернет реклама в София
Снимка: SEOM

В средата на април един от лидерите в областта на онлайн маркетинг услугите и оптимизацията на уеб сайтове  – българската компания Seom, ще започне  корпоративни обучения по SEO (оптимизация за търсачки) и интернет реклама. В курсовете ще могат да се включат всички фирми, които искат да подобрят квалификацията на служителите си, както и професионалисти от различни области с интереси в онлайн маркетинга.

По време на обученията участниците ще имат възможността да обогатят знанията си по оптимизация на сайтове, както и да натрупат практически опит чрез разглеждането и прилагането на реални SEO решения за различни видове бизнес.

Обученията са отворени за всички начинаещи и средно напреднали, които се интересуват от това как работи Google, каква е успешната структура на един уеб сайт, какво трябва да бъде съдържанието му и как се изгражда печеливша онлайн идентичност.

Продължителността на курсовете е  съобразена с нуждите на малкия и  среден бизнес и няма да надхвърля 30 часа. Темите ще бъдат групирани в три потока: социални мрежи, локално търсене и оптимизация за търсачки. Чрез ускорени занимания в синтезиран вид ще бъдат представени основите на рекламирането в Интернет, както и на позиционирането на уебсайтове в мрежата. Обученията ще се проведат в малки групи от по 5-10 курсиста и ще бъдат изцяло практически насочени

Лектори ще бъдат доказани професионалисти  в областта на социалните мрежи, оптимизацията за търсачки и SEO услугите. Основните модули по време на курсовете ще бъдат водени от специалиста по маркетинг в социални мрежи - Иво Илиев, от основателя на Cloxy и един от собствениците на форума за SEO и Интернет маркетинг  SearchEngines.BG  - Васил Тошков, както и от създателя на Seom Огнян Младенов, който се занимава с оптимизация за търсачки повече от 15 години.

Желаещите да посещават корпоративните обучения по онлайн маркетинг могат да заявят участие или да получат повече информация на телефон 0700 300 89, както и на имейл адрес office@seom.bg. За участниците в SEO конференция 2013, Seom предоставя отстъпка от 20 %.

 реклама