Samsung ще покаже ново Smart TV съдържание на IFA 2014

Популярни игри и услуги ще бъдат пуснати за Samsung Smart телевизорите, включвайки ‘Need for Speed Most Wanted’ и услугите за видео разговори на Skype, с ярко и чисто качество на картината
по статията работи: Данаил Казаков
Samsung ще покаже ново Smart TV съдържание на IFA 2014
Снимка: Samsung

Samsung Electronics Ltd. обяви вчера ново съдържание за Smart телевизорите си, което ще бъде представено на IFA 2014 в Берлин, най-голямото търговско изложение за потребителска електроника и домакински уреди в Европа. Популярните игри и услуги, които ще бъдат пуснати за Samsung Smart телевизорите включват "Need for Speed ​​Most Wanted", "Real Football 2014", "Golf Star" и услугите за видео разговори на Skype.

Всички игри могат да бъдат изтеглени от панелa Games на Samsung Smart телевизорите, който осигурява на потребителите по-богато и забавно интерактивно изживяване, и могат да бъдат удобно контролирани от множество устройства, включително функцията Smart Control, специалният Samsung Gamepad и Samsung Galaxy устройства по избор.

"В Samsung телевизията е повече от просто един екран - това е прозорец към света, който предоставя нови преживявания, нови открития и нови възможности", каза Уон Джин Лий, изпълнителен вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. - "Клиентите на Samsung ще имат възможност да се насладят на още по-забавно и лесно за използване съдържание на Samsung Smart телевизорите".

Новото Smart TV съдържание включва:

  • Need for Speed ​​Most Wanted - една от най-популярните състезателни игри на пазара, пусната от EA, която може да се похвали с бързина, ясни графики и реалистични сценарии.
  • Real Football 2014 – симулация на футболна игра от Gameloft с подобрени графики и анимации, която предлага на потребителите възможността да играят, като създават и ръководят футболисти и отбори.
  • Golf Star – почти като истинско голф изживяване от Com2us, което разполага с реалистични графики, техники от голф професионалисти и симулация, захранвана от основан на физиката геймплей.
  • Skype - едно от първите приложения, поместени в аpp market на Smart телевизорите, сега ще пренесе груповите видео и Full HD видео разговори на големия екран на Samsung Smart TV моделите от 2014 с вградени камери.

"В Gameloft се стремим да предлагаме висококачествени игри за телевизионни и мобилни платформи, предоставящи на потребителите върховно визуално изживяване", заяви Хакюн Лий, изпълнителен директор на Gameloft. "Пускането на игри като "Real Football" за Samsung Smart телевизорите ще постави потребителите в центъра на действието, размивайки границите между екрана и реалността за максимално поглъщащо изживяване”.

Приложенията, представени на IFA 2014, ще бъдат достъпни за безплатно сваляне в световен мащаб, включително Европа, Корея и САЩ, през панела за игри на Samsung Smart телевизорите.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

За Com2us

Com2us е корейска компания за мобилни игри (издават/разработват мобилни игри), основана през 1998 г. Com2uS оглавява мобилната гейм индустрия от самото си създаване през 1998 г., с репутацията си на № 1 доставчик на мобилни игри в Корея. Изключителните продукти на Com2uS и техните възможности за издаване и разработване на игри са високо признати, както от гейм индустрията, така и от финансовите институции, като постоянно печелят награди в страната и чужбина. Със своята изключителна технология, Com2us е световен разработчик и издател на мобилни игри, оглавяващ гейм индустрията със забавни игри от най-високо качество. От 2001 г. Com2us обслужва мобилните игри в големи страни отвъд океана, с установени филиали в Китай, Япония и Съединените щати. Днес, благодарение на отворения световен пазар, Com2us предлага различни мобилни игри за повече от 180 страни по целия свят.

За EA

Electronic Arts е една от водещите световни компании за интерактивен развлекателен софтуер. Намира се в град Редууд, Калифорния. EA предоставя игри, съдържание и онлайн услуги за свързаните с интернет конзоли, персонални компютри, мобилни телефони и таблети. През финансовата 2013 г. EA е обявила GAAP нетни приходи от $3.8 милиарда. EA е призната за приветстваните от критиците, висококачествени блокбъстър франчайзи като The Sims™, Madden NFL, FIFA Soccer, Need for Speed ​™, Battlefield™ и Mass Effect™.

За Gameloft

Gameloft е международна компания, ръководеща разработването и издаването на видео игри за сваляне. През последните 10 години Gameloft води иновациите, оглавявайки индустрията в тази област. Gameloft разработва и игри, които могат да се играят на мобилен телефон, смартфон, iPhone, Ipod touch, PlayStation®Network game, WiiWare® course, DSiWare и Microsoft®XboxLIVE®Arcade т.н.

Въз основата на подписан договор Gameloft е в отношения на сътрудничество с други марки като UNO®, Ferrari®, Shrek®, CSI™, Spider-Man® и Brothers inArms®. Компанията работи с уникални заглавия като Real Football, Asphalt, както и BrainChallenge.

Studio Gameloft в момента се намира на всеки континент в света, разполагайки с над 3500 разработчици, като предоставя игри в повече от 100 страни.

За Microsoft (или Skype)

Основан през 1975 г., Майкрософт (Nasdaq "MSFT") е световен лидер в областта на софтуера, услугите, устройствата и решенията, които помагат на хората и бизнеса да реализират своя потенциал и възможности.

 реклама