Samsung със стратегическо партньорство за предоставяне на цялостни решения за дисплеи на летищата

Samsung Smart Signage Platform (SSSP) прави дисплеите за летища по-лесни за монтиране и по-удобни за поддръжка и обновления, като в същото време предлага по-ниска крайна цена
по статията работи: Данаил Казаков
Samsung със стратегическо партньорство за предоставяне на цялостни решения за дисплеи на летищата
Снимка: Samsung

Днес Samsung Electronics Co. Ltd. обяви две стратегически партньорства, за предоставяне на информация в реално време на летищата чрез споразумение с водещите системни интегратори и IT доставчици в сектора - Ikusi и Zafire Group. Решенията на Samsung ще предоставят последно поколение публични дисплеи за летища по целия свят. Продуктите ще бъдат представени на щандовете на Ikusi (#1250) и Zafire (#1420) на изложението Passenger Terminal Expo 2014 (PTE), което се провежда от днес до четвъртък в международния конгресен център Fira в Барселона, Испания.

"Летищата са обещаващ пазар за решенията с публични дисплеи на Samsung. Това е възможност да постигнем нашите дългосрочни амбиции за растеж на бизнеса ни с публични дисплеи.” – каза Джеонг-Хуан Ким, старши вицепрезидент на Visual Display Business на Samsung Electronics – "Очакваме с нетърпение да започнем работа с много IT доставчици, включително Ikusi и Zafire, и да развием иновативни решения, които ще намалят крайната цена на продукта, като в същото време предлагаме най-ефективните решения, базирани на Samsung Smart Signage Platform. Чрез решенията си, които предоставя на IT доставчици, обслужващи транспортната индустрия, Samsung осигурява повече информация и по-приятни изживявания на пътуващите”.

Решенията с екрани на Samsung елиминират нуждата от външни компютри и позволяват обновление на информацията в реално време. Освен това пестят време, по-удобни са за монтаж и по-надеждни. Техният тънък и лек дизайн ги прави по-лесни за инсталация и поддръжка. С възможностите за непрекъсната дейност 24/7 те предлагат оптимизирано цялостно решение за дисплеи на летища. Благодарение на Samsung Smart Signage Platform (SSSP) вече няма нужда от външни устройства. Чрез директно интегриране на SSSP във Flight Information Display Systems (FIDS), използвани от летищата, дисплеите на Samsung могат да предоставят информация в реално време за пристигащи и заминаващи полети, като спестяват време и пари и намаляват TCO (Total cost of ownership) на летището.

Предложенията за летища на Ikusi са разработени с детайлни познания за индустрията, резултат от богатия опит на компанията в управлението на технологии. Благодарение на него тя предлага решения и услуги, които отговарят на динамичните нужди на сектора. Ikusi фокусира вниманието си и се приспособява към спецификата на бизнеса на клиентите си с цел да бъде техен стратегически партньор. Предлага своите адаптирани решения и услуги в повече от 120 летища в 25 страни и 4 континента, като обслужва 250 милиона пътуващи по целия свят. За да научите повече, моля, посетете www.ikusi.com/en.

Компанията Zafire се специализира в софтуерни решения за летища, които помагат на клиентите й значително да повишат ефективността и подобрят представянето си. Zafire разполага с дългогодишен опит в индустрията и мисията й е да осигури разгръщане на максималния потенциал на своите клиенти. Компанията постига това, като им предоставя инструменти, които съвпадат със специфичните им изисквания и напълно покриват нуждите им. За да научите повече, моля, посетете www.zafire.com/who-we-are/key-facts.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за потребителите навсякъде. Чрез постоянни нововъведения и открития ние променяме света на телевизорите, смартфоните, таблетите, компютрите, камерите, домашните уреди, принтерите, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

 реклама