Samsung представя хладилник Food ShowCase за европейския пазар на Samsung Forum 2014

С иновативния дизайн ShowCase и InnerCase организирането на храната е лесно и забавно
по статията работи: Данаил Казаков
Samsung представя хладилник Food ShowCase за европейския пазар на Samsung Forum 2014

Samsung Electronics Co. Ltd. представи своя нов хладилник Samsung Showcase на Samsung Forum 2014. Иновативният дизайн на хладилника включва интелигентно разделение на пространството чрез два слоя врати: външен ShowCase за лесен достъп до често ползвани продукти и вътрешен InnerCase за съставки, които трябва да се съхраняват по-дълго време.

ShowCase отделението е четири пъти по-голямо от обикновените хладилници, което позволява съхраняване и бърз достъп до хранителни продукти като закуски и напитки. Отделението InnerCase съхранява по-големи и свежи хранителни продукти за по-дълъг период от време.

"Хората искат да имат бърз достъп до продуктите в хладилника, без да губят твърде много време, търсейки това, което им трябва, докато вратата на хладилника е отворена, каза Бу-Кюн Йоон, президент и изпълнителен директор, Consumer Electronics, Samsung Electronics. Разбрахме това от проучванията си за начина на живот на потребителите и комбинирахме тези открития с експертните си познания в областите на дизайна и инженеринга. Резултатът е идеалното решение за всеки член от семейството – хладилникът Food Showcase."

 

ShowCase отделение за често използвани продукти

Отделението ShowCase, което се отваря само с външната врата на хладилника, е проектирано да улесни организирането и консумирането на хранителни продукти за всеки член на домакинството. Веднъж щом го отворите, можете да намерите това, което ви трябва само с един поглед. В ShowCase има много чекмеджета, които може да аранжирате по свой собствен вкус и да съхранявате там сосове, напитки, закуски и т.н. Всяко от отделенията е разделено на три зони, където може да съхранявате в зависимост от нуждите на семейството:

  • Зона за готвене (горно ниво) – сирена и сосове
  • Семейна зона (средно ниво) – напитки и закуски
  • Детска зона (долно ниво) – хранителни продукти за по-малки деца и др.

Разделението на зони позволява ефективна организация и лесно намиране на хранителните продукти. Детската зона например се намира на долното ниво на ShowCase отделението с цел децата да имат лесен достъп до нея. Освен това долните чекмеджета могат да се свалят и да се поставят директно върху масата за още по-голямо удобство. ShowCase отделението има метална охлаждаща врата, която ефективно запазва студения въздух вътре в хладилника.

InnerCase отделение за запазване на продуктите

Отделението InnerCase е проектирано за съхранение на продукти като зеленчуци, месо и плодове. За разлика от обикновените хладилници, които имат само един охлаждащ извод за фризера и хладилника, иновативната охлаждаща система на Samsung – All-Around Cooling, охлажда равномерно всеки сантиметър от хладилника и фризера. Студен въздух нахлува от много изводи на нивото на всеки рафт, в резултат на което плодовете и зеленчуците остават свежи за по-дълго време в хладилника, а продуктите във фризера се запазват в отлично качество с минимални поражения от замразяването.

Диспенсър за лед и вода

Със своя елегантен дизайн от неръждаема стомана и ясен леденосин дисплей диспенсърът за лед и вода предлага лесен начин за охлаждане. Само с едно натискане на бутона можете да се насладите на освежаваща чаша студена пречистена вода или да си сложите натрошен лед или лед на кубчета в напитката. Ледогенераторът Ice Master е вграден във вратата, освобождавайки ценно място – два допълнителни рафта от вътрешността на фризера, но същевременно запазвайки способността си да съхранява до 2 кг лед. Отделящото се чекмедже за лед от фризера може да се ползва за съхранение на лед или други замразени продукти. То може да се отдели бързо и да се ползва за сервиране на лед, без да се налага прехвърлянето му в специална купа.

Смарт дигитална инверторна технология

Samsung също така представи своята дигитална инверторна технология, използвана в хладилника Food Showcase, която подобрява енергийната ефективност и охлаждането чрез автоматично адаптиране на компресора със седем RPM скорости в зависимост от изискванията за охлаждане. Независимо дали отваряте и затваряте вратата на хладилника често, дали поставяте вътре чиния с топла храна или има промяна във външната температура, компресорът реагира бързо и подава студен въздух или забавя работата си, за да намали излишното потребление на електроенергия. Благодарение на тази умна технология може да спестите много от електричество, да се радвате на по-малко шум и изключителна издръжливост на уреда. С дигиталната инвенторна технология получавате и десетгодишна гаранция.

* Всякаква функционалност, функции, характеристики и друга информация за продукта, представена в този документ, включително, но не само ползите, дизайна, цената, частите, производителността, наличността и възможностите на продукта, подлежат на промяна без предупреждение или задължение. Гаранционното обслужване и време за реакция могат да варират в различните държави и могат да бъдат предмет на изисквания за регистрация в страната на покупка.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 270 000 души в 79 страни, а годишните ни продажби са 187,8 млрд. долара (274,4 млрд. лв.) За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com

 реклама