Samsung представя смарт климатик Q9000

Новият климатик предоставя оптимално охлаждане и висока енергийна ефективност
по статията работи: Георги Георгиев
Samsung представя смарт климатик Q9000
Снимка: Samsung

Samsung Gulf Electronics представи своя нов първокласен подово стоящ климатик Q9000 Smart Air Conditioner (AF28FVZ). Моделът се отличава с компактен и тънък силует и предлага нетрадиционен начин на охлаждане.  

Три отделни вентилатора, способни да работят самостоятелно, разпространяват охладен въздух на спирали, за да осигурят оптималната температура в стаята, независимо от сезона. Моделът е снабден и с функцията Virus Doctor, която неутрализира 99% от бактериите, замърсяващи въздуха. Samsung Q9000 ще бъде наличен на българския пазар в началото на 2014 г.

Q9000 се характеризира с нов концептуален дизайн, който е единствен по рода си в подово стоящите климатици. Той е стилен и компактен, с аеродинамична форма, благодарение на което заема изключително малко пространство и допринася за модерната атмосфера в дома.

"Флагманът на Samsung Q9000 съчетава най-новите иновации в технологиите и дизайна, за да осигури на потребителите първокласна климатична система за всички сезони, която ефикасно регулира температурата и пречиства въздуха”, каза Б. К. Юн, главен изпълнителен директор и президент на Consumer Electronics Business, Samsung Electronics.

"Ние създадохме модел, който взема предвид жилищното пространство, в допълнение на качествени климатични технологии, от които потребителите се нуждаят. Гордеем се от факта, че винаги мислим в перспектива за това, от което имат нужда хората. Новият Q9000 предоставя истински решения, безпрецедентна технология и смарт дизайн.”

 

 реклама