Samsung представя новата серия Galaxy Tab4  3

Новото поколение Galaxy таблети предоставят превъзходно мултимедийно изживяване за цялото семейство, съчетано с елегантен и тънък дизайн
по статията работи: Данаил Казаков
Samsung представя новата серия Galaxy Tab4

Samsung Electronics Co. Ltd представи новата серия таблети Galaxy Tab4, която включва няколко устройства с различни размери – с 10.1, 8.0 и 7.0-инчови дисплеи. Новите модели ще са налични в България, както следва – Tab4 от 10.1 инча през април, Тab4 от 8 инча през май и Тab4 от 7 инча през юни.

Вдъхновяваща мобилна свобода в твоя живот

Перфектни за всяка възраст, новото поколение таблети Samsung Galaxy Tab4 предлагат изключително мултимедийно изживяване в по-стилен дизайн, като същевременно са по-удобни за носене. Това ги прави идеални за разглеждане или споделяне на съдържание със семейството и приятелите.

Богато мултимедийно изживяване

  • Таблетите от линията Galaxy Tab4 са достъпни в различни размери – с 10.1, 8.0 и 7.0-инчови дисплеи. Живият широкоекранен WXGA дисплей (16:10) на Galaxy Tab4 предоставя брилянтно изживяване на потребителите, когато гледат видео, играят игри или четат дигитално съдържание.
  • С функцията Multi Window потребителите могат безпроблемно да сменят приложенията и прозорците, които използват, и също така да "влачат” и да поставят файлове с лекота.

Забавление и услуги за споделяне*

Новата линия Galaxy Tab4 е перфектна за цялото семейство, защото идва с множество забавни функции и възможности за споделяне, които дават на потребителите достъп до съдържанието и им позволяват да останат свързани, където и да се намират. Част от функциите са:

  • Group Play: Споделяйте и слушайте музика, разглеждайте документи или играйте игри с приятели в реално време
  • Samsung Link: Споделяйте и възпроизвеждайте съдържание чрез смарт устройства – навсякъде и по всяко време.
  • WatchON: Гледайте ТВ предавания и филми на всякакви устройства, независимо дали сте вкъщи или на път.

* Изброените по-горе услуги и характеристики може да се различават в зависимост от вида на устройството или района. Не всички услуги ще бъдат предлагани. Моля, проверете продуктовите характеристиките за повече информация относно всеки продукт.

Елегантен дизайн и удобство при носене

  • Таблетите от линията Galaxy Tab4 имат изтънчен дизайн и гръб, който е по-приятен при докосване.
  • Тънки и леки, таблетите Galaxy Tab4 от 10.1, 8 и 7 инча са изключително лесно преносими, като в същото време запазват удоволствието, което красивите екрани предоставят на потребителите.

Новата линия Samsung Galaxy Tab4 ще се предлага на глобалния пазар в черно и бяло от началото на второто тримесечие на 2014 година.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com

 реклама