Samsung прави революция в готвенето с новите Smart фурни

Компанията въвежда нова ера в готвенето и здравословното хранене за цялото семейство с уникална технология и първокласен дизайн
по статията работи: Елица Елефтерова
Samsung прави  революция в готвенето с новите Smart фурни
Снимка: Samsung

Samsung Electronics Co. Ltd, световен лидер в дигиталните продуктови иновации, представи най-новата технология в готвенето за дома - фурната Samsung Smart (MC32F606), която се откроява със смарт сензорна технология, високо качество на работа и елегантен дизайн.

Новата Samsung Smart фурна е предназначена да осигури удобство и несравнимо изживяване на заетите домакинства, като позволи на потребителите да спестят време и усилия при приготвянето на здравословни, вкусни ястия.

Със своя изтънчен дизайн, подходящ за всяко меню или декор, новата Samsung Smart фурна има за цел да въведе един изцяло нов свят на здравословно приготвяне на храната, като помогне на всеки потребител - от начинаещ до експерт главен готвач - да приготви ястия с по-малко мазнини, по-свежи съставки и по-голяма ефективност.

"Всеки път,  когато изробретяваме нов продукт, ние се стремим да развиваме и да подобряваме едновременно своите технологии и начина на живот на потребителите", каза г-н BK Yoon, президент на Consumer Electronics Business в Samsung Electronics. "Новата Samsung Smart фурна постига тези цели, като позволява на семействата да се хранят по-здравословно, без да забравят добрия вкус и им спестяват време и пари."

С по-интелигентна технология, повече готварски настройки и отлична производителност, смарт фурната на Samsung ще промени и подобри начина, по който семействата се хранят.

Сега следването на хранителна и балансирана диета е по-лесно от всякога, благодарение на интелигентното сензорно готвене и функции като предварително програмирани рецепти, машина за йогурт и "Slim Fry" настройка. Smart фурната прави революция в готвенето и начина, по който готвачите се отнасят към времето за хранене.

 реклама