Samsung обяви кампанията Launching People и план за подкрепа на вдъхновяващи идеи по света

Новата кампания демонстрира вярата на Samsung в човешкия потенциал за осъществяване на мечти чрез използването на технологии
по статията работи: Георги Георгиев
Samsung обяви кампанията Launching People и план за подкрепа на вдъхновяващи идеи по света
Снимка: Samsung

Samsung Electronics обяви своята глобална кампания Launching People в подкрепа на ангажимента си да разгръща мечтите и потенциала на хората по света с брилянтни идеи и технологии.
 
Културата за иновации на Samsung се простира отвъд продуктите, за да помага на хората да реализират своя потенциал за това как технологиите могат да променят живота им и този на другите. Кампанията Launching People открива и инвестира във възможността да вдъхновява хората по света. С подкрепата на Samsung и достъпа до напреднали технологии този потенциал може да бъде реализиран.

"Вярваме, че технологията сама по себе си започва да има смисъл, когато я поставиш в ръцете на човешко същество и когато тя се сблъска с човешкия потенциал, могат да се случат изумителни неща", заяви Сю Шим, главен маркетинг мениджър, Samsung. "Хората по света са споделяли забележителни неща, които са постигнали с нашите продукти. Тези истории ни помогнаха да осъзнаем, че Samsung не просто предлага продукти, ние предлагаме на хората възможности да реализират своя потенциал – и искаме да видим повече. През следващата година ще работим с хора по целия свят върху нови и вълнуващи проекти, които представят потенциала на хората с помощта на технологиите, които им помагат не само да постигат своите стремежи, но и да вдъхновяват другите.”

Кампанията на Samsung – Launching People, която бе представен през юни 2013 г. във Франция, ще превърне в реалност мечтите, увлеченията и потенциала на потребителите в 13 региона в Европа, Латинска Америка и Близкия изток през 2013 г., като се очаква да продължи и през 2014 г. Samsung ще се фокусира върху това да осигури на потребителите възможността да реализират своя потенциал, като ги групира в отбори с изявени ментори и осигури начално финансиране и продукти, които да ги подпомогнат.

В следващите месеци Samsung ще стартира програми по целия свят. Samsung ще популяризира  кампанията Launching People чрез истински истории на потребители на Samsung.com и в социалните медии, включително Facebook и YouTube – като поема ангажимента да инвестира не само в технологии, но в потенциала на хора с мечти и стремежи навсякъде по света.

 реклама