Samsung и The Mall представиха най-новите технологични тенденции за ритейл бизнеса  3

Решенията на Samsung за Digital Signage осигуряват интерактивна среда за пазаруване, с което провокират потребителския интерес
по статията работи: Теодора Пенева
Samsung и The Mall представиха най-новите технологични тенденции за ритейл бизнеса
Снимка: Samsung

На специално събитие в столичния търговски център The Mall, Samsung Electronics представи своите решения за технологията Digital Signage в подкрепа на нуждите и търсенията на търговците на дребно. Решението на Samsung за Digital Signage осигурява на търговците инструменти, с които да създадат вълнуващо зрително изживяване и интерактивна шопинг среда за потребителите.

Дисплей решенията на Samsung предоставят въздействащи визуални образи, осигуряват ангажиращо съдържание чрез интегрираната за по-лесно управление на система от екрани. Живите цветове на дисплеите с изключителен контраст представят ярки изображения, дори на директна слънчева светлина. Впечатляващи видеостени в различни формати и ротация на образите създават динамично представяне на информацията, за да привличат вниманието на потребителите.

Опростеното управление на дисплеите  и възможността за дистанционен контрол  предоставя на търговците средства, чрез които да увеличат своята продуктивност, докато предоставят таргетирани послания в правилния момент и на точното място. Софтуерът за управление, базиран на решения, улеснява интегрирането на допълнителни дисплеи, когато това е необходимо.

"Решенията на Samsung, които показваме, са своеобразна собствена електронна медия с много ниска себестойност, лесна за ползване и управление. В днешните силно конкурентни пазарни условия, в които потребителите са пренаситени от рекламни съобщения, тези решения дават на търговците възможност за оптимизиране на ресурсите и подобряване на комуникацията и продажбите. Технологията позволява съдържанието да се подбира според конкретни ситуации, за да бъде максимално въздействащо", заяви г-н Шакир Ахмедов, мениджър на ИТ дивизията на Samsung Electronics за България.

Шопинг феновете на The Mall могат да увеличат насладата от пазаруването и да се възползват от специалното отношение, което ще получат в първия Samsung Experience Store в България. Освен че представя най-новите продукти на Samsung – таблети, смартфони, лаптопи, фотоапарати, Samsung Experience Store e насочен и към допълнителните потребности на клиентите и предоставя възможности за ъпдейт, обучения, настройки и прехвърляне на данни на нови устройства.

 реклама