Samsung ProXpress принтери и мултифункционални устройства с две отличия на престижните награди Winter 2014 "Pick"  5

Наградите на BLI са изключителна чест и за нас те са признание за непрекъснатите усилия, които влагаме в това да откриваме нови възможности в принтер иновациите
по статията работи: Данаил Казаков
Samsung ProXpress принтери и мултифункционални устройства с две отличия на престижните награди Winter 2014 "Pick"

Samsung ProXpress M3370FD и Samsung ProXpress M3820DW бяха сред отличените в категорията черно-бели принтери и мултифункционални устройства от Buyers Laboratory Inc. (BLI) в престижните награди Winter 2014 "Pick". BLI e водеща световна независима компания за оценяване на продукти и решения за печат, която тества различни устройства вече 50 години. Компанията измерва широка гама от най-важните за потребителите характеристики и фактори за ефективност на продуктите и два пъти годишно отличава най-добрите с наградите "Pick".

Благодарение на своите продуктови характеристики ориентирани към намаляване на разходите и подобряване на производителността, Samsung завоюва две награди "Pick" в сферата на малки работни групи със своите МФУ ProXpress M3370FD и серия принтери MFP ProXpress M3820.

"При черно-белите устройства на Samsung, които сме тествали през последните няколко години, "зелените" характеристики, които намаляват разходите за ползване на устройството са част от основния дизайн на продукта", заяви Марлене Ор, главен анализатор на принтери и А4 МФУ на BLI. Една от многото такива характеристики е Samsung Eco Driver, която позволява на потребителите да пестят тонер и да намаляват разходите на страница, като има дава възможност да премахват и/или да променят текст, изображения, плътност на шрифта и текста преди отпечатване, без това да се отразява на оригиналния документ. Друга подобна характеристика е Eco бутона на контролния панел, който по подразбиране задава еко-съобразни настройки, които допълнително намаляват разходите."

"Горди сме с отличията, с които BLI удостоиха нашите устройства ProXpress M3370FD ProXpress M3820DW на своите награди Winter 2014 "Pick", заяви Стиви Мълрой, продуктов мениджър, Samsung’s European print operation. Всяка характеристика е разработена, за да подпомогне бизнеса на нашите потребители и да го направи по-продуктивен и ефективен. Такива характеристики са двойно принтиране, вградена безжична връзка и компактен дизайн. В допълнение Easy Eco Driver и Eco бутона на контролния панел помагат на потребителите да постигнат дори още по-нисък разход за ползване на устройствата. Наградите на BLI са изключителна чест и за нас те са признание за непрекъснатите усилия, които влагаме в това да откриваме нови възможности в принтер иновациите. За Samsung основен приоритет е задълбоченото изследване на потребителските нужди и създаването на иновации и технологии, които в максимална степен да отговарят на тези потребности, достъпни са за всички и подобряват живота на хората."

За Buyers Laboratory LLC

 Buyers Laboratory LLC (BLI) е водещ световен независим доставчик на аналитична информация и услуги за дигитални изображения и индустрията за управление на документи. Повече от 50 години потребителите разчитат на BLI да им помогне в разграничаването на предимствата и недостатъците на отделните продукти, както и за вземането на най-доброто решение за покупка. В същото време, за специалистите по продажби и маркетинг, както и за продуктовите специалисти, BLI се превръща в източник на конкурентна аналитична информация и високо ценен ориентир при разработка на продукти, канал за конкурентно позициониране и продажби и маркетингова подкрепа. 40 000 професионалисти по цял свят правят изчерпателни сравнения на хардуерни и софтуерни решения за повече от 15 000 продукта, включително задълбочено проучване на характеристики и производствени резултати и оценки, получени след месеци работа по оценяване на продуктите в най-добрите лаборатории на BLI в САЩ и Великобритания.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com

 реклама