Samsung Galaxy Note 3 Neo с премиера в магазините на VIVACOM

Смартфонът е по-достъпната версия на флагмана Samsung Galaxy Note 3
по статията работи: Данаил Казаков
Samsung Galaxy Note 3 Neo с премиера в магазините на VIVACOM

Нов модел от хитовата серия Galaxy Note се предлага в търговската мрежа на VIVACOM от тази седмица. Galaxy Note 3 Neo е подходящ за хора, които искат да имат лесен достъп до електронната си поща и активно да работят с текстове или аудио и видео файлове. Една от най-популярните и атрактивни функции на Galaxy Note е удобството от използването на S Pen – с него можете за секунда да активирате бележките на телефона си и да прибавите нова среща. С Pen S можете свободно да чертаете или да пишете върху екрана. Samsung Galaxy Note 3 Neo ще разпознае почерка ви и ще превърне всичко записано в печатен текст. Със S Pen можете дори да рисувате върху заснети фотографии или да ги редактирате, според желанието си.

Samsung Galaxy Note 3 Neo разполага с 5.5-инчов Super AMOLED дисплей с HD резолюция. Работи под Android OS, v4.3. Устройството има четириядрен 1.3 GHz и двуядрен 1.7 GHz процесор, а 8-мегапикселовата камера може да снима Full HD видео. За по-бързото и лесно редактиране на файлове смартфонът разполага със S Pen писалка.

Елегантният и функционален смартфон ще се предлага от VIVACOM най-изгодно с тарифния план MaxiCall XXL за 31.90 лв. на месец или в брой за 679.90 лв. До края на месец март, в рамките на специалния Happy Week със смартфони на мобилния оператор, цената ще бъде дори още по-ниска.

 реклама