Samsung Galaxy Grand 2 носи уникално визуално изживяване в преносим размер

Нов компактен смартфон съчетава удобен размер с оптимално зрително изживяване на голям екран
по статията работи: Момчил Лалев
Samsung Galaxy Grand 2 носи уникално визуално изживяване в преносим размер
Снимка: Samsung

Samsung Electronics представи днес Galaxy Grand 2 – устройство, което предлага оптимално визуално изживяване на голям екран в преносим компактен смартфон.

Тази еволюция на серията Galaxy Grand може да се похвали със значителни нововъведения в сравнение с предшественика си. В тях се включват подобрено HD изживяване, повишена производителност и много други интуитивни характеристики. Galaxy Grand 2 ще бъде наличен на българския пазар в началото на 2014 г.

Galaxy Grand 2 дава на притежателите си възможност за невероятно визуално HD изживяване с 5.25-инчов дисплей с пропорция 16:9. Той е перфектен за гледане на филми, игри и четене на електронни книги. Multi Window пренася мултитаскинга на друго ниво, като се възползва максимално от възможностите на големия екран на устройството и позволява на потребителите да отварят едно приложение в два прозореца едновременно.

Galaxy Grand 2 е с по-добра производителност благодарение на по-мощния процесор Quad Core 1.2 GHz и по-дълготрайната батерия 2600mAh, която осигурява до 10 часа в режим на възпроизвеждане и до 17 часа в режим на разговори. Възможността за две SIM карти помага на потребителите да запазят по-добър баланс между работата и личния си живот или да превключват устройството си безпроблемно от една мрежа в друга.

За да осигурява по-интуитивно изживяване на потребителя, Galaxy Grand 2 идва заедно с няколко смарт функции. Всички те различават Galaxy серията от останалите умни устройства на пазара. В тях се включват подобрените функции на камерата като Best Face, Best Photo и Continuous Shot, както и следните:

  • Story Album: Организираш снимките си според това кога са създадени; създаваш и принтираш албуми от твоето устройство;
  • S Translator: Преводач, който ти позволява моментални преводи по всяко време;
  • S Travel: Наръчник с информация за твоето следващо пътуване;
  • Sound & Shot: Записваш до 9 секунди звук с твоите снимки;
  • Samsung Hub: Дава ти достъп до уникално съдържание – музика, видео, игри и други;
  • Group Play: За да слушаш музика, да споделяш документи или да играеш игри с приятели;
  • Samsung Link: Свързва твоите устройства и така можеш да достигаш до снимки, музика, видео и документи от различни места.

Samsung Galaxy Grand 2 ще се предлага в бяло, черно и розово (според региона). 

 реклама