Samsung GALAXY Note 3 и GALAXY Gear ще се появят в колекцията пролет/лято 2014 на MOSCHINO

Samsung си партнира с марката, за да създаде за своите клиенти набор от модерни аксесоари, съвместими с устройствата на технологичната компания
по статията работи: Момчил Лалев
Samsung GALAXY Note 3 и GALAXY Gear ще се появят в колекцията пролет/лято 2014 на MOSCHINO
Снимка: Samsung

Samsung и MOSCHINO обявиха партньорството си за създаването на нова серия аксесоари за GALAXY Note 3. Samsung GALAXY Note 3 и GALAXY Gear бяха представени като част от колекцията пролет/лято 2014 на MOSCHINO по време на честването на тридесетгодишнината на марката на 21-ви септември.

Присъединявайки се към отбелязването на тридесетия рожден ден на MOSCHINO, Samsung си партнира с марката, за да създаде за своите клиенти набор от модерни аксесоари, съвместими с устройствата на технологичната компания и вдъхновени от отличителния поглед на MOSCHINO към дизайна.

Широко достъпни ще бъдат в началото аксесоари във формата на символите на мира в черно/златно и бяло/сребристо и други във формата на сърце в бяло/червено и бяло/златисто. Планира се линията от аксесоари да бъде разширена с модели, специално изработени за устройствата от серията Samsung GALAXY.

"Samsung винаги се стреми да разбира от какво имат нужда потребителите за своя мобилен начин на живот,” каза Янгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung Electronics. "Продължаваме да наблюдаваме удивителното взаимодействие между иновативни технологии по последен дизайн и създаването на нови модни дизайни и линии. Партньорството ни с такъв лидер в индустрията като MOSCHINO, демонстрира начина, по който в Samsung Mobile сме отдадени на това да предоставяме иновативни начини, по които нашите клиенти могат да проектират и изразяват себе си чрез своето мобилно изживяване.”

Новите MOSCHINO аксесоари са още едно доказателство за стремежа на Samsung да предостави повече дизайнерски избори на своите клиенти – нещо, което и представянето на GALAXY Note 3 за пореден път показа. Обръщайки се към потребителите, за които стилът е важен аспект, GALAXY Note 3 развива модерния подход към дизайна на Samsung GALAXY, допълвайки го с мек релефен калъф с деликатни шевове, който напомня на класическите издръжливи тетрадки и тефтери.

 Samsung GALAXY Gear е съвършеното придружаващо устройство, което още повече интегрира изживяването на Samsung GALAXY в ежедневието. Samsung GALAXY Gear съчетава смарт свързаност, специално изработени технологични екстри и стилен дизайн в шест цвята, които го превръщат в единствения най-добър аксесоар. GALAXY Note 3 и GALAXY Gear в момента са в центъра на вниманието по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

"Чрез своя иновативен подход към стила и дизайна в разработването на устройствата си Samsung демонстрира истинско разбиране към това как технологиите играят водеща роля в модните избори, които правят хората,” каза Розела Джардини, криейтив директор на MOSCHINO.

"За нас е изключително удоволствие да обявим сътрудничеството си със Samsung в този ключов за тридесетгодишната история на MOSCHINO момент. С вълнение очакваме уникалната възможност да представим нашите последни модели в партньорство с водеща мобилна технология.”

Линията аксесоари MOSCHINO на Samsung Mobile ще бъде налична в световен мащаб, като в зависимост от държавата ще се предлагат различни продукти.

 реклама