SAP въвежда иновации в най-голямата бизнес мрежа в света

В Ariba Network са свързани близо 1 милион бизнеси
по статията работи: Теодора Пенева
SAP въвежда иновации в най-голямата бизнес мрежа в света
Снимка: sxc.hu

SAP AG разкри плановете си да въведе SAP иновации в най-голямата в световен мащаб бизнес мрежа. Чрез настоящата комбинация на SAP и Ariba( компания на SAP), близо 1 милион бизнеси са свързани в най-голямата търговска мрежа -  Ariba Network. В резултат на това, корпорациите комуникират по нов начин, което води до безпрецедентни нива на продуктивност по отношение на техните продажби, доставки, фактуриране и разплащания. Въвеждането на SAP иновациите в социалните, мобилни, облачни и in-memory технологии върху платформата SAP HANA® ще доведе бизнес комуникацията до по-високи нива на ефективност и задълбоченост чрез бизнес мрежата.

Премахване  на бизнес ограниченията

Чрез придобиването  на Ariba, SAP създаде нов операционен модел за бизнеса, който ефективно елиминира границите между различните компании. Корпорациите сега могат да работят в изцяло свързана помежду им среда за по-ефективно достигане и комуникация с клиенти, доставчици и партньори. Използването на мрежата Ariba Network осигурява на компаниите:

  • Управление на поръчки и проследяване на техния статус в реално време online
  • Ускоряване на плащанията за стоки и услуги и оптимизиране на паричните наличности чрез ранни плащания
  • Придобиване на нови, базирани на мрежовата свързаност познания с цел вземане на информирани решения

За SAP

SAP, като пазарен лидер при разработване на софтуерни приложения, помага на компании от всякакъв размер и индустрии да управляват бизнеса си по-добре. От бек офиса до заседателната зала, от склад до склад, от десктоп до мобилно устройство – SAP дава възможност на хората и организациите да работят заедно по-ефективно и да използват предимствата на бизнеса по-ефикасно, за да бъдат крачка пред конкуренцията. Приложенията и услугите на SAP позволяват на повече от 197 000 клиенти да работят успешно, да се адаптират непрекъснато и да растат устойчиво.

 реклама