SAP Quality Awards 2013 отличи най-добрите проекти в Централна и Източна Европа

Партньорът на SAP България – Sqilline спечели бронз и специална награда за иновативност за проекта с Euro Games Technology
по статията работи: Данаил Казаков
SAP Quality Awards 2013 отличи най-добрите проекти в Централна и Източна Европа

SAP обяви днес резултатите от SAP Quality Awards 2013 за Централна и Източна Европа. Проекти от Албания, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Полша и Сърбия получиха награди в 3 категории: голям, среден и малък проект за внедряване.

Златните победители са MVM от Унгария за голям проект, Železara Smederevo d. o. o. от Сърбия за среден проект и HP Produkcija Ltd. от Хърватска за малък проект. HP Produkcija Ltd. и Euro Games Technology от България получиха специална награда за иновативност - тази категория отличава компаниите, ползващи най-съвременните SAP решения.

Освен със специалната награда за иновации, българският проект с Euro Games Technology, при който Sqilline внедри SAP Mobile Work Manager, беше награден и с бронзова награда за малък проект. Чрез новопридобитото решение на SAP, Euro Games Technology предостави нови мобилни възможности на служителите си, редуцирайки бизнес стъпките им от 11 до 4, спестявайки по 30 минути на поръчка и съкращавайки планирани разходи от 60 хиляди евро годишно. Проектът също е първото Syclo внедряване в Централна и Източна Европа.

SAP Quality Awards всяка година награждава клиенти, които демонстрират превъзходство при внедряване на SAP решения. Всички награди отбелязват проекти, които изпъкват с качеството си и в които управлението на качество и риск са били приложени успешно и всеобхватно.

Димитър Димитров, Оперативен Мениджър, Euro Games Technology: "Мобилизирайки нашите техници със SAP Work Manager, ние подобрихме процесът по ремонт и поддръжка на активите ни като постигнахме по-добро планиране и по-бързо обслужване за клиентите ни”.

Симон Калуджа, Управител на SAP за Централна и Източна Европа: "Стремежът към качество е в основата на всичко, което правим в SAP. Във времена на бърза бизнес трансформация, SAP е лидер в дефинирането на променящата се среда и днес ние предлагаме продукти и услуги, като нашите HANA платформа, облак и решения за мобилност, за да помогнем на нашите клиенти да спечелят конкурентната игра. Тези нови продукти също се нуждаят от нови подходи за внедряване – процесът е съкратен и клиентите се нуждаят от предварително готови решения. Затова ние в SAP постоянно търсим нови, по-бързи и по-гъвкави модели за изпълнение, които позволяват на нашите клиенти да внедрят нашите решения в най-кратки срокове."

SAP Quality Awards се организира за пети пореден път. Компаниите, които са наградени със златна награда и победителите в категорията за иновативност автоматично се класират за финалите на SAP Quality Awards EMEA, чиито резултати ще бъдат обявени по време на Церемонията по награждаване във Валдорф на 2-ри Април 2014.

За SAP България

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP AG присъства на българския пазар вече повече от 15 години. През декември 1999г., SAP AG регистрира дъщерното си дружество SAP България ЕООД, а през 2002г. инвестира в развоен център – SAP Labs България. Днес, над 560 разработчици и професионалисти работят по последните облачни технологии, предлагани от SAP.

На българския пазар SAP предлага цялото си портфолио от продукти в 5 иновационни направления: Applications, Analytics, Mobility, Database&Technology и Cloud, както и силен фокус върху създаването на солидна екосистема от партньори чрез програмата SAP PartnerEdge.

SAP България ЕООД притежава изключителните права да продава в България лицензи за продуктите на SAP. Фирмата притежава правото да локализира продуктите на SAP за България, да предоставя локална поддръжка и да поддържа системите на българските клиенти.

 реклама