SAP ® Business Suite, захранван от SAP HANA, има вече над 1000 клиенти

SAP ® Business Suite върху SAP HANA демонстрира все по-бърза клиентска усвояемост
по статията работи: Данаил Казаков
SAP ® Business Suite, захранван от SAP HANA, има вече над 1000 клиенти

SAP AG (NYSE: SAP) обяви днес, че е достигнал клиент 1,000 на SAP® Business Suite, захранван от SAP HANA®. За краткото време от своето начало през януари 2013 г. до сега, SAP Business Suite вече се е превърнал в едно от най-бързо развиващите се софтуерни приложения в историята на SAP. Софтуерът помага на компании от всички индустрии да управляват своите бизнес процеси в реално време, така че да могат да симулират, планират, изпълняват, анализират и прогнозират почти мигновено критичните за бизнеса процеси.

"Достигането толкова бързо на 1,000 клиенти на SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, е доказателство, че акцентът, който постави SAP върху стойността на бизнеса, се приема добре от компаниите", каза Боб Паркър, вицепрезидент на IDC. "Искам да предупредя компаниите, които са притеснени, дали е твърде рано, че трябва от рано да започнат да планират собствената си реализация или рискуват да се озоват в края на една дълга опашка."

SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, е в основата на бизнес иновациите, за да помогне на компаниите да управляват бързата трансформация към управление в реално време. Тези организации са водещи в своите отрасли, благодарение на предефинирането на бизнес процесите и прилагането на иновативни бизнес модели, което беше невъзможно до сега.

Driving New Business and IT Value

Bangkok Airways, Thailand's privately-owned regional airline, has implemented SAP Business Suite powered by SAP HANA to streamline operations, facilitate innovation and run its business in real-time.

Движеща сила за нови бизнеси

Bangkok Airways, частната регионална авиокомпания на Тайланд, внедри SAP Business Suite, задвижвани от SAP HANA, за рационализиране на операциите, улесняване на иновациите и управление на бизнеса в реално време.

"Със SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, нашият екип ще получи достъп до анализ в реално време на резултатите от дейността ни", каза Puttipong Prasartthong-Osoth, президент на Bangkok Airways. "Той е по-бърз и по-точен, отколкото предишния ни подход, и ще спомогне за взимане на по-добри решения бързо, за да подобри нашите предложения за услуги и поддържане на лоялността на клиентите ни в силно конкурентна авиационната индустрия. Но истинската полза от софтуера е много отвъд това. Скоростта на компютрите на SAP HANA я прави идеална платформа за нашите бъдещи приложения и очакваме бизнес стойността, получена от тази скорост да трансформира нашия бизнес."

SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, се предлага с пълен набор от възможности за внедряване, както on premise така и в облака, включително с наскоро представените облачни абонаменти и ценови модели за по-бързо достигане на стойност.

"Търсехме най-съвременното ERP решение, което може да ни стабилизира, да работи много бързо, без предварителна инвестиция и да ни даде възможност да растем със собствен ритъм", каза Мартин Хаас, управляващ директор, Schaidt Innovations GmbH & Co KG. "Постигнахме това чрез уникална комбинация от SAP ERP, захранвана от SAP HANA, внедрена благодарение на решението SAP Rapid Deployment в напълно управлявана облачна среда със SAP HANA Enterprise Cloud."

За да подберат най-съвременните принципи за дизайн, клиентите на SAP Business Suite, захранван от SAP HANA. имат възможност за внедряване на SAP® Fiori® - потребителско изживяване, предлагащо поглед и действия през всички устройства.

"Достигането на над 1000 клиенти потвърждава ефективността на тази невероятна иновация. SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, е станал нещо нормално за нашите клиенти и екосистема", казва Робърт Енслин, член на Изпълнителния съвет на SAP и президент "Глобални операции на клиенти". "Чрез обединяването на сделки и анализи в in-memory платформата SAP HANA, ние изпълняваме нашето обещание към клиентите на SAP Business Suite, за функциониране в реално време. Това напълно променя потребителския опит и помага значително да се опрости IT реалността"

SAP партньорите, които в момента управляват повече от 60 на сто от проектите на SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, продължават да играят важна роля в подпомагането на клиентите да планират, управляват и да оптимизират изпълнението на проекти за гарантиране на по-висока стойност за бизнеса и по-ниски IT разходи. Тази голяма екосистема от партньори - с повече от 600 дистрибутори на SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, продължава да расте във всички региони.

Клиенти споделят опит в рамките на SAPPHIRE® NOW

Тази седмица, клиенти ще споделят своя опит със SAP Business Suite, захранван от SAP HANA, по време на SAPPHIRE® NOW. Клиентите на място ще разкажат за трансформацията на техния бизнес и опростяването на IT реалността на колеги от сходни индустрии по време на презентации, панелни дискусии и микрофоруми.

Следващото голямо събитие: SAPPHIRE NOW

В рамките на SAPPHIRE NOW, SAP предлага на клиенти, партньори и бъдещи такива още повече възможности да се включат в диалог с колеги, участници и лидери на мнение от целия свят. Събитието ще се проведе в Орландо, Флорида, 3-5 юни, 2014 г. Това събитие свързва в реално време присъстващите на място с глобалните участници чрез съвременни студия за излъчване и онлайн преживявания, които включват най-новите социални медии и функционалностите на тези общности. Независимо дали на място или онлайн, участниците могат да получат представа за това как SAP представя своята продуктова стратегия и помага на организации от цял ​​свят да управляват бизнеса си по-добре. За повече информация, посетете www.sapphirenow.com.

За SAP 

Като пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, SAP (NYSE: SAP) помага на компании от всички размери и индустрии да оперират по-успешно. От административния офис до заседателната зала, от склада до магазина, от настолния компютър до мобилното устройство - SAP вдъхновява хора и организации да работят заедно по-ефикасно и да използват бизнес процесите по-ефективно, вървейки една крачка пред конкуренцията. SAP приложенията и услугите дават възможност на повече от 253,500 клиента да оперират доходно, да се адаптират правилно, и да растат постоянно.За повече информация, моля посетете www.sap.com/bulgaria.

 реклама