Rowenta ви подарява допълнителни 3 години гаранционно обслужване  6

Сега най-тихите прахосмукачки Silence Force Extreme се предлагат с удължена 2+3 години гаранция
по статията работи: Теодора Пенева
Rowenta ви подарява допълнителни 3 години гаранционно обслужване
Снимка: Rowenta

Гаранционното обслужване на всеки  един уред, който купуваме, ни дава спокойствието, че производителят изцяло поема неговия евентуален ремонт или замяна за определен период от време. Обикновено за по-малките уреди тази гаранция е за период от 1 или 2 години. А не би ли било хубаво, ако можехме да сме спокойни, че уредите ни ще получат гаранционно обслужване за по-дълго време? Винаги когато купуваме нови продукти искаме сигурност и гарантирано обслужване за дълъг период.

Rowenta сбъдва желанията на своите клиенти и сега подарява 2+3 години удължена гаранция за прахосмукачките Silence Force Extreme и Silence Force Extreme Compact. Съчетавайки технологии и елегантен дизайн, Silence Force Extreme и Silence Force Extreme Compact са най-тихите прахосмукачки, създавани някога. Патентована четка предлага уникална сила на засмукване и оптимизирано ниво на шум. Дизайнът е компактен и олекотен, а цветовете са красиви и модерни. Моделите се предлагат с различна мощност от 1000 до 2200 W и с разнообразни приставки. Всички са снабдени с иновативна ергономична дръжка, удобна за работа с две ръце и ненатоварваща гърба. 

 Всеки клиент, закупил своята прахосмукачка в периода 01.10-31.12.2012, може да се възползва от възможността да се радва на дълга гаранция за своя най-нов домашен помощник. Всичко, което трябва да направи, е в период не по-късно от 1 месец след датата на закупуването, да регистрира касовата бележка на адрес Extendedservice.rowenta.com/ . Гаранцията е валидна за общо 2+3 години и започва да тече от дата на закупуване на прахосмукачката.  За този период всички клиенти получават същите условия за гаранционно обслужване като при стандартната 2-годишна международна гаранция на Rowenta.

За да бъде гаранцията валидна, не забравяйте да запазите касовата бележка от покупката  на Silence Force Extreme или Silence Force Compact, както и потвърждаващия e-mail, който ще получите след регистрацията ѝ.

Подарете си невероятен и тих помощник за есенното почистване! А Rowenta ще ви подари спокойствието на по-дългото гаранционно обслужване.

 реклама