Roda стартира нова лоялна програма

Потребителите ще могат да събират стикери за участие и да закупят с 50% отстъпка съдове за екологично готвене „Делимано”
по статията работи: Нели Минчева
Roda стартира нова лоялна програма
Снимка: Меркатор Груп

 Roda стартира нова лоялна програма. В рамките на периода 7.11.2011 – 26.02.2012 г., потребителите ще могат да събират стикери за участие в нея, а до 11.03.2012 г. ще имат възможността да закупят с 50% отстъпка съдове за екологично готвене с марка "Делимано”.

Според регламента на програмата, един стикер се равнява на 10 лева от направена сметка.

Съвсем не е случаен изборът на продуктите, които влизат в новата лоялна програма на Roda. Той цели да осигури на клиентите екологично и здравословно готвене на изгодна цена. Кухненските съдове "Делимано” са произведени в Италия и се отличават с трайно незалепващо керамично покритие. Готвенето в керамични съдове е екологично, тъй като храната запазва богатите си вкусови качества, цвят и естествени аромати. Ястията, приготвени в съдове с такова покритие, са сочни и богати на витамини, без излишно количество мазнина.

Основни предимства на съдовете "Делимано” са висококачественото керамично покритие, удобнaта за съхранение сгъваема дръжка и температурният сензор, който показва кога съдът е готов за използване.

Освен съдове за готвене, клиентите на Roda ще могат да закупят с отстъпка и серията керамични ножове "Делимано”, предпочитани от професионални готвачи в цял свят. Ножовете Kyocera Ceramics са изключително твърди, а остриетата им са направени от високотехнологична керамика, благодарение на която са устойчиви на петна и ръжда. Благодарение на незалепващата си керамична повърхност, те не придават неприятен метален вкус или мирис на храната.

В лоялната програма е включен още един продукт в услуга на здравословното хранене - електрическата сокоизтисквачка Пауър Джусър Експрес. С високи обороти на мотора и острие от неръждаема стомана, тя позволява максимално изцеждане на сока от плодовете и зеленчуците.

Лоялната програма на Roda е част от цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти високо качество на много изгодни цени. Всяка събота и неделя клиентите на веригата получават 10% отстъпка от сметката си при покупка над 80 лв.

За Меркатор Груп:

Меркатор Груп е словенска компания с над 60 години опит в основния си бизнес – търговия на дребно с бързооборотни стоки. Компанията се занимава също и с търговия на едро, с търговия на спортни стоки, дрехи и техническо оборудване.

Резултатите на Меркатор Груп са впечатляващи:

- присъствие в 7 държави в Централна и Източна Европа,

- над 23 500 служители,

- близо 1500 магазина на обща площ от 1.6 млн. м².

През 2010 г. Меркатор Груп реализира приходи в размер на близо 2,8 милиарда евро, което показва 5,2 процента ръст в сравнение с 2009 г.

От стъпването си в България Меркатор Груп инвестира у нас над 10 милиона евро. Компанията е представена с мегамаркети Рода, които към момента са четири - по един в София и Варна и два в Стара Загора.

Средносрочната стратегия на Меркатор Груп до 2015 г. включва инвестиции от 700 милиона евро като значителна част от тях ще бъде направена в България.

 реклама