Picmiller бе представен на годишния конгрес на FIABCI в Андора

В дните между 23 и 28 май 2017г. се проведе 68-ят световен конгрес на FIABCI в Андора - в сърцето на Пиренеите, между Испания и Франция
по статията работи: biznews.bg
Picmiller бе представен на годишния конгрес на FIABCI в Андора

В дните между 23 и 28 май 2017г. се проведе 68-ят световен конгрес на FIABCI в Андора - в сърцето на Пиренеите, между Испания и Франция.

Международната платформа за обработки на снимки Picmiller бе един от спонсорите на събитието. Нейният основен инвеститор г-н Андрю Морис е член на FIABCI бизнес клуб. Мисията на FIABCI е да предоставя нови бизнес възможности за професионалисти в областта на недвижимите имоти, които се интересуват от придобиване на знания и обмен на информация.

Членството във FIABCI включва 100 организации за недвижими имоти, които представляват над 1,5 милиона професионалисти, 60 академични институции и 3000 физически лица и компании. Всяка сфера на дейност от недвижимите имоти е представена в FIABCI и нейните операции са разпределени в четири основни региона - Африка, Америка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа.

Picmiller е професионалната фоторедакторска услуга – първият проект в България на The Blueprint. Финландската компания предлага професионална фотообработка на кадри, като това се случва в рамките на 24 часа, а единственото, което се иска от потребителите, е да качат своите снимки на сървър в подходящ за редакция размер. Достъпът до платформата е денонощен, седем дни в седмицата, от всяка точка на земното кълбо. Така само след денонощие клиентите на Picmiller получават обработени изображения – изчистени от сенки, с подобрено качество на цветовете, адаптиран кадър спрямо перцепцията на човешкото око.

Дни преди Андрю Морис да замине за Андора – на 17.05.2017г., официално бе обявено партньорство между Picmiller и НСНИ (Национално сдружение за недвижими имоти в България). Благодарение на подписания договор всички членове на сдружението ще имат достъп но услугите на платформата при преференциални условия.

"PICMILLER е услуга предназначена за брокерите на недвижими имоти и причината да работим с НСНИ е именно да повишим стандартите на работа в България в този бизнес сектор. По този начин ще дадем възможност, както на отделните брокери, така и на агенциите за недвижими имоти да представят имотите по по-добър начин чрез нашата онлайн услуга за по-добри фотоизображения." – заяви Андрю Морис, изпълнителен директор на The Blueprint.

 

 реклама