Persy предлага първата в света SAN система с 26 гнезда и SFF формат

QSAN XCubeSAN XS3200 е насочена към малки и средни компании
по статията работи: biznews.bg
Persy предлага първата в света SAN система с 26 гнезда и SFF формат

Българският системен интегратор Persy обяви, че започва да приема поръчки за новата фамилия устройства XCubeSAN 3200 на своя партньор QSAN Technology, чийто продукти дистрибутира ексклузивно в България. Серията XS3200 е най-усъвършенствания продукт на QSAN до момента, който включва най-модерен хардуер и новата операционна система SANOS 4.0.

XCubeSAN 3200 се предлага в широк набор от формати и възможности за връзка, всички от които са напълно модулни и предлагат резервиране. Фамилията от SAN устройства включва и първата в света 2U система с 26 гнезда за устройства и "small form factor" (SDD) - XS3226. Тя се предлага във версии с два active/active контролера или единичен контролер, който подлежи на ъпгрейд.

XS3200 предлага забележителна гъвкавост с вградените 10Gb портове и допълнителни 16Gb Fibre Channel и 10Gb iSCSI (SFP+ & RJ45) опции. Моделът поддържа хибридни интерфейси, т.е. използване на две от предлаганите опции за връзка в едно шаси.

Новата операционна система SANOS 4.0 е снабдена с обновен и опростен потребителски интерфейс, който лесно се интегрира към всякаква инфраструктура. SANOS 4.0 предлага много функции с добавена стойност, една от които е технологията за SSD кеширане QCache 2.0. Това е базиран на дискови набори кеш за четене/запис, който позволява използване на до 32TB SSD кеш за до 4 масива за съхранение. По този начин общият размер на SSD кеша може да достигне внушителните 128TB.

QSAN XS3200 предлага следните ключови възможности:

  • Забележителна производителност – до 12,000MB/s при последователно четене и 8,000MB/s при последователен запис. При използването на SAS SSD устройства, XS3200 може да постигне 1.1 милиона последователни IOPS.

  • Усъвършенствана RAID технология – SANOS 4.0 поддържа всички RAID нива: 0, 1, 0+1, 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60, както и N-way mirror.

  • QThin – ефективна технология за поддръжка на тънки клиенти, която позволява гъвкаво заделяне на място за съхранение при съблюдаване на минимален изискуем капацитет.

  • QTiering – интелигентна автоматизирана технология за преподреждане на данните (tiering), която позволява на потребителите интелигентно да присъединяват данни към подходящия дисков масив със съответно ниво на достъп.

  • Функции за резервни копия – Snapshot, Local Volume Clone и Remote Replication са безплатни.

  • Вградена виртуализация – XS3200 е високо интегрирана с водещите платформи VMware VAAI, Windows Hyper-V ODX и Citrix XenServer. Това превръща системата в перфектен избор за основен масив за данни за виртуализирани центрове с бързо обезпечаване, миграция и управление на виртуални машини.

  • Скалируемо решение – Капацитетът за съхранение на XCubeSAN XS3200 може да бъде увеличен чрез свързване на 12Gb SAS разширителни модули XCubeDAS XD5300. Максималният поддържан брой допълнителни устройства е 10, което позволява изграждане на масив с до 286 диска.

  • Super Capacitor M.2 – XCubeSAN предлага BBM и Super Capacitor защита на кеш модулите, за да предпази данните при отпадане на захранването.

Фамилията XS3200 е създадена да работи с най-популярните операционни системи и може да бъде използвана за изграждане на центрове за данни, архивиране, мащабно видеонаблюдение, стрийминг и редактиране на видео. Цената на това надеждно решение за съхранение на данни започва от $7,499 и е значително по-достъпна от тази на алтернативите на топ производителите. Освен ценово предимство, серията XCubeSAN може да осигури до 50% прираст в производителността, благодарение на интелигентните технологични решения на QSAN и безплатната техническа поддръжка 24/7.

Всички продукти от серията XCubeSAN можете да конфигурирате според индивидуалните си нужди и да поръчате в Persy с 3-годишна гаранция.

XCubeSAN XS3226

За Перси:

"Перси" ООД е системен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи. Фирмата присъства на пазара повече от 20 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2008 - стандарт, гарантиращ отлична организация на търговския, производствения и сервизния процеси. Регистрираната търговска марка "STINGER”, собственост на Перси, осигурява на потребителите безкомпромисна 36-месечна гаранция върху труда и компонентите в тях. Всички сървърни и компютърни конфигурации преминават проверки за качество, стабилност и съвместимост с най-разпространените операционни системи. Квалифицираните специалисти на фирмата предлагат на клиентите комплексна услуга – от проучване и формулиране на изискванията, през проектиране и изработване на системите до пълната им интеграция.

Работейки упорито, разбирайки всички нужди и изисквания на потребителите, ние успяхме да отвоюваме най-тежката част от българския пазар на информационни технологии - тази част, където всеки компромис към качеството на техниката е недопустим.

За повече информация посетете www.persy.com.

За QSAN

QSAN Technology, водещ световен разработчик и производител на решения за съхранение на данни, е на пазара от 2004 г. На база натрупания опит в IT индустрията QSAN се стреми да създава системи от корпоративен клас, които се отличават с изключителна производителност, сигурна защита на данните и всеобхватно управление. QSAN цели да осигурява на индустрията висококачествени системи за съхранение на данни, които са прости, сигурни, скалируеми и надеждни.

За повече информация посетете www.QSAN.com.

 реклама