PENNY МАРКЕТ открива модерен спортен комплекс в Люлин

Многофункционалното съоръжение е изградено на мястото на пустеещата от години бивша спортна площадка в „Люлин 5” и отговаря на последните европейски стандарти за качество и безопасност
по статията работи: Данаил Казаков
PENNY МАРКЕТ открива модерен спортен комплекс в Люлин

PENNY Маркет България открива уникален спортен комплекс тази неделя, 28 септември, в Люлин, София. Модерното съоръжение е подарък от компанията за жителите в района и ще бъде открито със специален спортен празник.

В рамките на събитието ще се проведат приятелски мачове по волейбол, баскетбол, футбол с участието на ученици от 97 СОУ "Братя Миладинови”, волейболен клуб "Люлин” и ФК "Люлин”, София. Всички граждани и гости на спортния празник ще могат да се включат в безплатни уроци по таекуондо, зумба и Kango-Jumps, а за най-малките от Penny Маркет България са осигурили рисуване на открито и безплатен надуваем замък, както много лакомства и други изненади.

Многофункционалното съоръжение е изградено на мястото на пустеещата от години бивша спортна площадка в "Люлин 5” и отговаря на последните европейски стандарти за качество и безопасност. Състои се от три модерни игрища: футболно (35х25м), баскетболно (24х13м) и волейболно (18х9м) със зони за отдих и разходка. Спортният комплекс е от малкото обекти от този тип в междублокови пространства, достъпни също и за хора в неравностойно положение.

Повече за проекта на Penny Маркет България в "Люлин 5” ще откриете на специално създадения сайт http://greenlulin5.com

PENNY Маркет България е първата верига магазини тип дискаунтър, която още през 2009 г. стъпи на българския пазар. В Германия Penny Маркет има над 2200 магазина с близо седем милиарда евро оборот, реализиран само за 2013 г. За същия период в петте държави извън Германия – България, Австрия, Италия, Чехия и Румъния, компанията е реализирала чрез своите над 1300 магазина приблизително 4 млрд. евро. В България към момента веригата включва 49 магазина в 40 града в цялата страна, в които се предлагат над 1800 хранителни и нехранителни артикула.

 реклама